endriuRC Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Opublikowano 15 Listopada 2015 No chyba nie wsadzę do modelu za 1000zł 2,5m rozpiętości serw Tower Pro SG90 tylko jakieś hiteci metale z tym 5kg "udźwigu" bynajmniej na wysokość lotki i kierunek po 2,5-3kg .
endriuRC Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Opublikowano 15 Listopada 2015 Zobaczymy co się na wiosnę wykluje i odpowiedź od Rafała, tyle w temacie na wiosnę dam znać na co sie zdecydowałem. EDIT a74 ja tu nie mówię o marce żadnej tylko aby były dobre i wytrzymałe
diabolo Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 Wsadzaj sobie co chcesz. Ja Ci napisalem co potrafi latac w modelu za 1000euro. Nie lata to sezon a kilka sezonów i to ostro. Wsadz hs125 drogie i kiepskie, ale maja "marke". lepiej kupic model za 200zl i wsadzic serwa za 1k takie samo bezsensowne porownanie na tym forum przewaliło sie juz sporo tematów o serwach dlatego kazdy kupuje jakie mu pasują a ze jakiś mistrzunio lata modelem za 1K eu z chinolami to jego sprawa 1
Shock Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 W modelu za 1000euro lataja slim wingi corony po 7$ sztuka. Paweł , ja tam nie chcę rozpętać dyskusji, ale ja bym tam nie dał do modelu za tysiaka Euro serw za 7 dolców. Może i one by jakoś pracowały ale w razie W, świadomość że być może przez moje " skąpstwo" model wyciągam z gleby by mnie wkór.... Jestem za tym niech każdy zakłada co mu pasuje, ale pewne "normy" trzeba trzymać ,to tak, jakbyś do Ferrarki wsadził chińskie opony Wanli.... ,da się jeżdzić ? jasne że się da... . 1
Gość horn3t Opublikowano 16 Listopada 2015 Opublikowano 16 Listopada 2015 Zrób sobie tabelkę wrzuć dane i będziesz wiedział na co Cie stać, bo takiego doradzania i rozczulania się nad tematem to zejdzie jeszcze na 20 stron. Poniżej przykład jak bym sam dziś miał robić sobie zestaw do latania a nie szpanu to był by raczej ten drugi, dodatkowo przy składaniu Blejzyka można się czegoś nauczyć o budowie i modelu co możne zaowocować na przyszłość. Generalnie możliwości wiele 1
Maciek M Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 EndriuRc Jeśli byś chciał to mam na do sprzedania nowego termika reichard cumulus 2.5m. Ps. Już nieaktualne
Rekomendowane odpowiedzi