Marcin Bełchatów Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Witam wszystkich użytkowników systemu Hitec. W związku z rozbudowaną telemetrii systemu Hitec w moich modelach nasunęło mi się kilka pytań co do Hitec HTS-Voice: 1. Czy owy moduł działa z Aurora 9X? Czy tylko Aurora 9 2. Czy istnieje możliwość ustawienia voice tak aby informował nie o stanie wskazań czujników przy określonych wartościach, a nie co określony czas jedzie wszystko po kolei? np. przez cały lot jest wszystko ok to siedzi cicho ale ustawiam maksymalną temperaturę silnika na 110°C i po przekroczeniu tej wartości informuje mnie o tym. Podobnie z napięciem pakietu. Przede wszystkim proszę o wypowiedź użytkowników Hitec Voice o wszystkich możliwościach tego modułu. z góry dziękuję i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Bełchatów Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Już się dowiedziałem dla zainteresowanych powiem że jest możliwość zaprogramowania Voisa by informował tylko po przekroczeniu podanych wartości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latacz Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 A nie wiesz przypadkiem czy można jakoś wgrać język polski ? lub jak się zmienia język komunikatów -podobno może gadać po czesku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Na rcgroup czytałem, że można, ale nie przytoczę źródła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Bełchatów Opublikowano 21 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Było by miło. Jeżeli macie jakieś pytania odnośnie Hitec dzwońcie do arthobby.pl z Warszawy podobno jak oni czegoś nie wiedzą o hajteku to już nikt nie wie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi