Jakub Kostowicz Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Ostatnio dostałem od wujka eg i chciałbym wiedzieć czy nic nie stało by na przeszkodzie, żeby rzucać go jak f3k(dlg).Wiem, że to trochę głupie pytanko ale nie mam tyle pieniędzy aby zainwestować w zawodniczy model.Rzucanie modeli jest dużo łatwiejsze od bawienia sie z holem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
attyla Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Nie da się raczej zbyt duży model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 nei warto . musiał byś zrobić dźwigar do końca skrzydła i zamocować do niego "płetwę" do rzucania. pozbieraj na napęd do niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 2 metrowym modelem da się rzucić. Jest to trudne i trzeba uważać ale się da. Jakubie: W twoim przypadku nie uda Ci się rzucić EG jak modelem dlg. Powody: Konstrukcja skrzydła nie wytrzyma takiego rzutu. Model będzie troszku przyciężkawy i może Tobie palce wyrwać. EPP nie jest sztywnym materiałem i model może się połamać (kadłub) I ostatni najważniejszy argument: model ma bardzo zły profil (pod względem DLG, zbyt gruby i mało czysty aerodynamicznie) model po rzucie poleci ci na 5 metrów i co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Kostowicz Opublikowano 1 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Ok.Dzięki za odpowiedź.Pytanie było czysto teoretyczne ale jeszcze raz dzięki za wytłumaczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.