oldgliders Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 Przedstawiam całkowicie nową konstrukcję znanego już modelu SZD-9 Bocian w skali 1:4 4,5m. Model produkowany jest w wersji 1c i 1e jako ARC, ARF oraz KIT. Zarówno model w wersji 1c jak i 1e jest cało drewniany. Poniżej zdjęcie modelu 1c, model 1e jest również w budowie, a raczej na ukończeniu, także niebawem ciąg dalszy, na razie zapraszam na www.oldgliders.com tam można znaleźć więcej zdjęć i informacji o tych i innych modelach. Zapraszam 1
oldgliders Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2016 W przerwie świątecznej udało mi się zakończyć prace nad pierwszym egzemplarzem modelu SZD-9 Bocian 1e. Poniżej przesyłam zdjęcia. Obydwie wersje tego szybowca dostępne są jako cało drewniane kity, ARC i ARF. Jeśli tylko pogoda pozwoli będą zrobione testy w locie. Myślę, że Ci wszyscy którzy mają zamiar wybrać się na Żar będą mogli ten model obejrzeć na żywo. Oczywiście przywiozę również inne nasze nowości m.in model SZD-6X Nietoperz.
BRoman Opublikowano 19 Stycznia 2016 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Piękności wy moje ! Poprawić należy położenie napisu Bocian i górnej czerwonej kreski. Reszta fajnie.
JarekF Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 O ja Cię!!! Ale śliczne!!!! Jaka jest cena zestawu typu "tartak" ?
BINIU 98 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Opublikowano 22 Stycznia 2016 O ja Cię!!! Ale śliczne!!!! Jaka jest cena zestawu typu "tartak" ? Witaj. Jarku cena ' tartaka ' - www.OldGliders.com w zakładce kity
oldgliders Opublikowano 24 Maja 2016 Autor Opublikowano 24 Maja 2016 W niedzielę przy okazji otwarcia sezonu na naszym lotnisku modelarskim odbył swój pierwszy lot nowy SZD-9 Bocian w skali 1:4. https://www.youtube.com/watch?v=PPrLY8zfnHU
Rekomendowane odpowiedzi