Marcin Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Ręką... Przypomniał mi się film ''Święci z Bostonu'' : "(...) Muszę Ci kupić jakąś księgę przysłów bo mnie to mieszanie już dobija (...)" :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnzO_CK Opublikowano 29 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Co ja ostatnio robiłem?? Piłem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnzO_CK Opublikowano 29 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Wie ktoś może, kto siedzi na pasmie 72 mhz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Na przykład różne służby i instytucje prywatne, takie jak ta, w której ja pracuję. A jako, że zajmuję się łącznością, to bardzo mnie denerwuje jak ktoś mi rozwala pracę systemu łączności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnzO_CK Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zostawmy już ten temat z aparaturą. Ide dziś pomalować model. 1. Czym najlepiej (jakim lakierem) pomalować kadłub, aby przy lekkim zgjęciu laminatu nie odprywskiwał. PS. Ma ktoś mioże odsprzedać osprzęt elektryczny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Jeśli farba ma nie odlatywać zbyt szybko, dobrze jest kadłub przed pomalowaniem zmatowić (np papier 800) i dobrze odtłuścić. Można pomalować sprayem - najlepiej poliuretanowym (ale poliuretanowe są jedynie nabijane na zamówienie, co wychodzi b. drogo i mają krótki termin przydatności do użycia (utwardzacz). Po pomalowaniu można jeszcze przejechać to bezbarwnym - najlepiej bezbarwnym poliuretanem co zabezpieczy przed działaniem metanolu. Osprzętu proponuję szukać w dziale 'giełda'. PS Jeśli ma to być pierwszy model to jak słusznie radzą inni - lepiej odpuścić temat, bo go trochę szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnzO_CK Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Spoko maroko . Przekonaliście mnie Taki model może być na początek :?: Wiem, że troche nie wyszedł ale trudno. Obydwa po malowaniu Pozdrawiam wszytskich uczestników tego tematu ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Taki model może być na początek Zdecydowanie tak. Napisz o nim trochę danych oraz planowane wyposażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Taki model może być na początek Zdecydowanie tak. Napisz o nim trochę danych oraz planowane wyposażenie. Panowie - o tym trenerku to już w innym dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnzO_CK Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 A więc zapraszam na http://pfmrc.eu/viewtopic.php?p=100956#100956 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.