Marek_Spy Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 cd ...... ale widze ...... szczescie jest jakis wedkarz ktory cwiczy rzuty spinningiem .......... po wielu zmianach spininnga przyciagnal model . Po wysuszeniu elektronika okazala sie OK i to by bylo na tyle nie chce mi sie dalej pisac a jest o czym pisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Tomku do zobaczenia rano w Podwarpiu,mówiłeś mi że zabierasz z sobą spalinkę,tylko będzie problem kto ją ulotni. Tomku nie martw się o ulotnienie tego modelu,gdyż nasz kolega Robert ma już wprawę do ulotnienia spalinek,ostatnio w Podwarpiu wykonał pełne trzy loty po 15min,więc twoją spalinkę też ulotni,tylko bez startu i lądowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Robert, pora na Elipsoida. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Robert, pora na Elipsoida. Blisko, coraz bliżej :wink:. Dzisiaj pogoda nieco pomieszała szyki ale już niedługo kolejny egzemplarz będzie rozprawiczony :devil: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Dzisiaj pogoda nieco pomieszała szyki ale już niedługo kolejny egzemplarz będzie rozprawiczony :devil: . Robercie nie tłumacz się ze była zła pogoda. Byłem w Podwarpiu od godz.14 do 20,pogoda była super zero wiatru i ani kropli deszczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Dobre opisy typów lotniskowo-forumowych! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.