Bodzioch Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Natrafiłem na zwiastun nowego radia FS i18. Nie znalazłem tylko jeszcze sklepu który je sprzedaje. http://rc.305.cz/view.php?cisloclanku=2015070002 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 No powiem że ładne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Tak, Michal Novacek napisał ten artykuł 9. lipca - czyli w środku sezonu ogórkowego.... Nie wykluczam, że się nad takim czymś pracuje, ale zwiastun ? - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqo Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Jakie to wszystko podobne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Nie długo nie bedzie drążków tylko będzie sam tablet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Jeti podobno w którymś z modeli nadajników ma żyroskopy. Ale, jak z oprogramowaniem (zastosowaniem) - nie słyszałem. - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi