rafalgruszka Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Przed chwila na eurosporcie zaraz za zawodnikiem spadł dron. Daje do myślenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabolo Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 pokazuje tylko jakie to jest awaryjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 22 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Dokładnie. A pamiętam jak niektóre osoby z mojego pięknego miasta latały nad głowami w parku wypoczynkowym. Po zwróceniu uwagi jeszcze się po obrażały. Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 W tym roku na spacerze rodzinnym zwróciliśmy z synem uwagę dwóm jegomościom latającym "qadrokopterem" nad masą spacerujących ludzi to zostaliśmy nazwani oszołomami za dużo oglądającymi głupie przekazy w mediach. Życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Ładnie dupnelo ... i to ma służyć do rozwozenia paczek i pizzy na terenach miejskich Jest i wzmianka na wp.pl z kawałkiem filmu. http://sportowefakty.wp.pl/narciarstwo-alpejskie/568660/o-krok-od-tragedii-podczas-slalomu-w-madonna-di-campaglio-na-trase-spadl-dron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eabald Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Będę miał kolejny argument żeby przekonać mojego promotora, że wieszanie skanera laserowego pod wielowirnikowcem to zły pomył 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donaro Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Facet wygrał 2 życie. Nie wiem ile by z niego zostało jakby dostał tym w głowę. Operatora powieszą chyba, a potem droniarzy, a potem modelarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 No tak, zapewne zaraz zaczną się dywagacje, że to wina PIS-u, co by uwiarygodnić zakaz lotów na demonstracjach . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Powiem tyle trzeba brać sprawy w swoje ręce. Bo widzę że zgodnie z prawem można u nas stracić łeb. I potem ci ubezpieczenie pokryje straty Jak zobacze jeszcze raz ze ktos lata dronem ludziom nad glowami to od razu podbijam do pilota bez ostrzezenia. Zeby potem nie było zdziwienia że "nie wiedziałem" Wesołych świąt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zdrowo gruchnęło, miał facet szczęście. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Mocne. Obejrzałem filmik na youtubie i w pasku po prawej strony z podobnymi filmami jest jeszcze taki coś, jak dron uderza w winglet, chyba jakiegoś Boeninga: https://www.youtube.com/watch?v=XuQUuE0DdfA Ostatnio rzadko latam, na własne oczy quadrocoptera jeszcze nie widziałem, ale widzę, że popularne to się stało . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Paweł, a oglądałeś to do końca? A poza tym, nie wydaje Ci się, że ten wielowirnikowiec "trochę" za wolno się porusza względem samolotu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Jeśli samolot podchodził do lądowania pod dość silny wiatr to prędkość nie musi być za duża. A montaż pierwsza klasa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 No to lądowanie na ksieżycu też ma montaż pierwszoklaśny? Kto wie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi