Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Wodnosamoloty, wyścig między pylonami, oj się działo .... komentuje organizator Arnold Maculewicz

Miałem przyjemność uczestniczyć w wyścigu tyle, że w kategorii lżejszej "A"

W "B" (powyżej 2,5kg) nie brałem udziału więc nakręciłem materiał filmowy i pragnę się nim podzielić z Wami  :)

Miłych wrażeń a może ktoś chce dołączyć do zawodów w 2016 roku?

Pozdrowionka

Artur

Opublikowano

Hmm jak, jak wszystkie moje modele maja kola zamiast pływaków juz kiedyś myślałem o wodnosamolocie ale jakoś tak wyszło, na zawodach chyba zawsze jest specyficznie przyjemna atmosfera. Mialem przyjemnośc pare razy doświadczyc tego

Opublikowano

Hmm jak, jak wszystkie moje modele maja kola zamiast pływaków juz kiedyś myślałem o wodnosamolocie ale jakoś tak wyszło, na zawodach chyba zawsze jest specyficznie przyjemna atmosfera. Mialem przyjemnośc pare razy doświadczyc tego

Suuuper - zamieniaj koła na pływaki i do dzieła, tym bardziej, że na śniegu też dają radę  :)

Opublikowano

A można prosić o jakiś regulamin zawodów? Pięknie to wygląda na filmie:)

Marcin - dokładnie tak jak Krzysztof napisał: wejdź na wodnosamoloty.com , tam jest wszystko napisane a jakbyś miał jakieś wątpliwości to tam jest numer telefonu do Arnolda - organizatora zawodów  :)

• 4 tygodnie później...
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.