młodszypilotamatormodelarz Opublikowano 13 Stycznia 2016 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Witam, Wodnosamoloty, wyścig między pylonami, oj się działo .... komentuje organizator Arnold Maculewicz Miałem przyjemność uczestniczyć w wyścigu tyle, że w kategorii lżejszej "A" W "B" (powyżej 2,5kg) nie brałem udziału więc nakręciłem materiał filmowy i pragnę się nim podzielić z Wami Miłych wrażeń a może ktoś chce dołączyć do zawodów w 2016 roku? Pozdrowionka Artur
młodszypilotamatormodelarz Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2016 Piękne zawody szacunek panowie A jaka fajna atmosfera na zawodach Sebastian zobacz kalendarz zawodów na wodnosamoloty.com . Przyjeżdżaj i bądź uczestnikiem
sebka34 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Hmm jak, jak wszystkie moje modele maja kola zamiast pływaków juz kiedyś myślałem o wodnosamolocie ale jakoś tak wyszło, na zawodach chyba zawsze jest specyficznie przyjemna atmosfera. Mialem przyjemnośc pare razy doświadczyc tego
młodszypilotamatormodelarz Opublikowano 20 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2016 Hmm jak, jak wszystkie moje modele maja kola zamiast pływaków juz kiedyś myślałem o wodnosamolocie ale jakoś tak wyszło, na zawodach chyba zawsze jest specyficznie przyjemna atmosfera. Mialem przyjemnośc pare razy doświadczyc tego Suuuper - zamieniaj koła na pływaki i do dzieła, tym bardziej, że na śniegu też dają radę
Marcin K. Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 A można prosić o jakiś regulamin zawodów? Pięknie to wygląda na filmie:)
młodszypilotamatormodelarz Opublikowano 20 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2016 A można prosić o jakiś regulamin zawodów? Pięknie to wygląda na filmie:) Marcin - dokładnie tak jak Krzysztof napisał: wejdź na wodnosamoloty.com , tam jest wszystko napisane a jakbyś miał jakieś wątpliwości to tam jest numer telefonu do Arnolda - organizatora zawodów
Marcin K. Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Dzięki, na razie się rozejrze a co dalej, czas pokaże Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
mario17701 Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 Cześć, co roku z Wągrowca jeździ też Grzesiek (krankor), to na pewno się sporo od niego dowiesz.
Marcin K. Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 Grześka znam i mamy bardzo dobry kontakt. Największą barierą jest dojazd na zawody... No ale to nie projekt na najbliższą wiosnę
Rekomendowane odpowiedzi