extra22 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 [witam kupiłem na allegro szybowiec niestety sprzedawca nie wie jaki to model z niemiec tylko w nim odbiornik multiplex po za tym zero napisów oznaczeń link do aukcji moze ktos wie co to za szybowiec tutaj sa wszystkie foty http://allegro.pl/show_item.php?item=5887499404 a kilka zalaczam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grubyzzz Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Też się na niego szykowałem nie wiem czy przypadkiem to nie multiplex fiesta albo kranich ale mogę się mylić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Też się na niego szykowałem nie wiem czy przypadkiem to nie multiplex fiesta albo kranich ale mogę się mylić GRAUPNER. się zwie.kolega ma taki wynalazek w Austrii...mam zapasową w garazu kabinkę ...zapomnial zabrać latałem nim na zboczu na Lubstowie..latem ..latał a jakże... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.z Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Wygląda na VERSO Robbe, tylko rozpiętość skrzydeł mi nie pasuje. http://www.ebay.ch/itm/Schneller-klassischer-Hangsegler-Verso-4-Klappenflugel-Spw-210-cm-Robbe-Oldtimer-/401050005888?hash=item5d60717180:g:~pIAAOSwT~9WiXL2 http://wiki.rc-network.de/index.php/Verso_von_Robbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extra22 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 kupilem tanio bylem u swojej a gosc od niej sprzedawal 1,5 km wiec podjechalem itd i kupilem na ile go wyceniacie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Na aukcji był za 169zł... Może za ,,dobrą flaszkę,, skoro nie musiał pakować i wysyłać ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extra22 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Na aukcji był za 169zł... Może za ,,dobrą flaszkę,, skoro nie musiał pakować i wysyłać raczej zaden z tych moze faktycznie jakis GRAUPNER kupilem za 140 mysle go uzywac do strzalu z gumy mial byc szybol smyk ale gosc mnie niezle wkrecil bylem w uk kupilem go na allegro wyslal co z tego wracam do domu a tam pol elementow tylko jest nawet jednej kartki planow i lezy to wszystko:/ moze ma ktos plany albo cos do smyka z artmodel krosno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Coś mi ten nalot na elektronice i pordzewiałe cięgna podpadają , że to może być "topielec"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Czy on ma ten profil:http://airfoiltools.com/airfoil/details?airfoil=aquilasm-il ? Znaczy wiadomo +/-, ale ten jest dosyć charakterystyczny, bo taki garbaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extra22 Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Czy on ma ten profil: http://airfoiltools.com/airfoil/details?airfoil=aquilasm-il ? Znaczy wiadomo +/-, ale ten jest dosyć charakterystyczny, bo taki garbaty witam ponownie nie mam wiecej fotek bo model jest w pl a ja w uk jak wrócę to podeśle co do profila to nie wiem a co do wszystkich podesłanych propozycji ze to ten model to raczej na pewno żaden z nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
semp Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 witam ponownie nie mam wiecej fotek bo model jest w pl a ja w uk jak wrócę to podeśle co do profila to nie wiem a co do wszystkich podesłanych propozycji ze to ten model to raczej na pewno żaden z nich Mam taki szybowiec , to ARGO robbe.Mam przerobiony z lotkami i silnikiem z przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extra22 Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 tak SEMP trafiles napewno to ten model mozesz cos wiecej o nim napisać latales nim bez lotek i silnika ? ja myślę go holować na gumie jeszcze nigdy nie latalem modelem na holu kupilem zestaw art krosno SMYKA ALE mial byc kompletny zestaw a brakowało wszystkich elementów na skrzydła :/ napewno byl by lepszy do nauki latania ciekawe jak ten argo sie zachowuje na holu i w locie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
semp Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 tak SEMP trafiles napewno to ten model mozesz cos wiecej o nim napisać latales nim bez lotek i silnika ? ja myślę go holować na gumie jeszcze nigdy nie latalem modelem na holu kupilem zestaw art krosno SMYKA ALE mial byc kompletny zestaw a brakowało wszystkich elementów na skrzydła :/ napewno byl by lepszy do nauki latania ciekawe jak ten argo sie zachowuje na holu i w locie Latam jako motoszybowcem(silnik z przodu).Lata spokojnie, ma mniejszy o połowę wznios,żeby lotki działały.Ogólnie lata bardzo fajnie. Mój do lotu waży ok 2 kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extra22 Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 a mam pytanie z czego orginalnie sa wykonane łaczniki skrzydeł w tym modelu robby argo ?bo ich nie mam i z czegos musze je zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extra22 Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Czy on ma ten profil: http://airfoiltools.com/airfoil/details?airfoil=aquilasm-il ? Znaczy wiadomo +/-, ale ten jest dosyć charakterystyczny, bo taki garbaty eppler 193 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi