rafix Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 http://www.modele.sklep.pl/product_info.php?cPath=18_21&products_id=467 - co myslicie o tym serwie? moim zdaniem ma troche podejzana cene ale niewiem jak jest. moze ktos z was je mial:) tub ma i chcialbym zeby ktos z was wypowiedzial na jego temat. pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 lepiej kupić to servo Ja używam takich od ponad roku i jestem zadowolony. Największą ich zaletą jest to że pasuja do nich zębatki od serv HS-55 firmy Hitec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Na allegro kupisz TP - używam i nienażekam 5 g tez są - są dosyć małe Cena w sklepie jest dosyc wysoka w porównaniu z allegro ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 LoL , zmień tytuł swojego wątku na bardziej konkretny. Mam kilka takich serw i działają, nie jestem w stanie powiedzieć, czy są gorsze od innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacqubes Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 LoL, a najlepiej to zmień swój nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Poniżej 30zł wszystkie są chińskie i ogólnie mówiąc mają podobne właściwości . Tak na marginesie, staraj się nie kupować w modele.sklep.pl http://nastik.pl/serwomechanizmy-c-53.html - może stąd coś wybierzesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Kolega tytuł już zmienił ,jego nick to Jego sprawa i spokojnie mżna wrócić do tematu serw. Dalszy ciąg dyskusji o samym sklepie jest tu: http://szabatowski.com/forum/viewtopic.php?t=758 Ja osobiście wolę Conrady sporo ich mam i jakoś się do nich przyzyczaiłem. Ale bardziej mi pasuja wzrokowo niż parametrami bo w sumie to prawie to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Widziałem naocznie porównanie dwóch serw Conrada(tych używam) i Daymonda(coś a'la TP) - te same rozmiary praktycznie identyczne parametry(w teorii). Conrady były... wolne :? I pod koniec ruchu cofały się nieco(w sumie wcześniej nie zwracałem na to uwagi). Już chciałem się przenieść na te drugie, a tu klops. Niebieskie serwo się sfajczyło 8) Zostaję przy Conradach :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 A to dziwne bo moje Conrady sa niktóre już 2 letnie i nie robią takich cudów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 i ja mam kilka conradow i jestem zadowolony z nich, oczywiscie do malych lekkich elektryczkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Ja już mam troche tych serw bo zamawiam taniutkie z Chin na ebayu. I pewnie będę miał jeszcze więcej bo nie ma z nimi żadnych problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.