rafix Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 http://www.modele.sklep.pl/product_info.php?cPath=18_21&products_id=467 - co myslicie o tym serwie? moim zdaniem ma troche podejzana cene ale niewiem jak jest. moze ktos z was je mial:) tub ma i chcialbym zeby ktos z was wypowiedzial na jego temat. pozdro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
meteor Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 lepiej kupić to servo Ja używam takich od ponad roku i jestem zadowolony. Największą ich zaletą jest to że pasuja do nich zębatki od serv HS-55 firmy Hitec Link to comment Share on other sites More sharing options...
ertman_176 Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 Na allegro kupisz TP - używam i nienażekam 5 g tez są - są dosyć małe Cena w sklepie jest dosyc wysoka w porównaniu z allegro ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubert_tata Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 LoL , zmień tytuł swojego wątku na bardziej konkretny. Mam kilka takich serw i działają, nie jestem w stanie powiedzieć, czy są gorsze od innych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacqubes Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 LoL, a najlepiej to zmień swój nick Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diakon Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 Poniżej 30zł wszystkie są chińskie i ogólnie mówiąc mają podobne właściwości . Tak na marginesie, staraj się nie kupować w modele.sklep.pl http://nastik.pl/serwomechanizmy-c-53.html - może stąd coś wybierzesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 Kolega tytuł już zmienił ,jego nick to Jego sprawa i spokojnie mżna wrócić do tematu serw. Dalszy ciąg dyskusji o samym sklepie jest tu: http://szabatowski.com/forum/viewtopic.php?t=758 Ja osobiście wolę Conrady sporo ich mam i jakoś się do nich przyzyczaiłem. Ale bardziej mi pasuja wzrokowo niż parametrami bo w sumie to prawie to samo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doman Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 Widziałem naocznie porównanie dwóch serw Conrada(tych używam) i Daymonda(coś a'la TP) - te same rozmiary praktycznie identyczne parametry(w teorii). Conrady były... wolne :? I pod koniec ruchu cofały się nieco(w sumie wcześniej nie zwracałem na to uwagi). Już chciałem się przenieść na te drugie, a tu klops. Niebieskie serwo się sfajczyło 8) Zostaję przy Conradach :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 A to dziwne bo moje Conrady sa niktóre już 2 letnie i nie robią takich cudów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 i ja mam kilka conradow i jestem zadowolony z nich, oczywiscie do malych lekkich elektryczkow Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk Urban Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 Ja już mam troche tych serw bo zamawiam taniutkie z Chin na ebayu. I pewnie będę miał jeszcze więcej bo nie ma z nimi żadnych problemów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.