Mikolaj.waw Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Taki mam wyposażenie ,odbiornik to jeti rex 5ch. Mój problem polega na tym że ,jak to wszystko podłącze to silnik zamiast normalnie się kręcic to tak wibruje . jak to wszystko dobrze podłączyć? Wysłane z mojego MS4501 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Wychodzi na to brakuje mu jednej fazy lub się zawierają sądząc po załączonym obrazku. Troszkę izolacji na te konektorki nie zaszkodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikolaj.waw Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Czyli jak podłącze to izolacją owinąc? I powinno działać? Wysłane z mojego MS4501 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayster8405 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Pozbądz się tych koszulek z konektorów na reglu i załóż nowe aż do końca tak, że jak połączysz jest do silnika nie było możliwości zwarcia.Jak masz regulator redoxa i silnik ci szarpie, może być potrzebny programator redoxa żeby sobie wszystko poustawiać Taka moja rada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikolaj.waw Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zapomniałem dodać że mam apke od lamy 35mHz Wysłane z mojego MS4501 przy użyciu Tapatalka A jakbym zlutował kable bezpośrednio? Bez wtyków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikolaj.waw Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Już naprawiłem polutowałem wszystko bezpośrednio ,ale zrobiłem duży błąd na silnik założyłem śmigło i silnik trzymałem w łapach poniżej efekt To tylko 25 % mocy Wysłane z mojego MS4501 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrEryk Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Teraz to wszystko porządnie poizoluj. Ten czarny przewód w kabelku z regulatora do odbiornika jest przytopiony, czy tylko tak na zdjęciu wyszedł? Z palcem masz szczęście, śmigło tnie jak żyletka, szycia po tym co niemiara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikolaj.waw Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Troszke nadtopiony,musze po izolacje podjechać i zaizolować Wysłane z mojego MS4501 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrEryk Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Lepiej odetnij przewód blisko wtyczki i regulatora i przylutuj nowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi