Skocz do zawartości

Gdzie kupię w Poznaniu styrodur?

mati1988k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W modelarskich jest straszna cena :) 35zł za 2cm płytę. A w castoramie nigdy nie widziałem ale kiedyś zobaczę :)

Chyba że macie jakieś inne sposoby żeby zrobić kopyto owiewki :)

Opublikowano

Jeżeli nie znajdziesz, zrób tak:

Poszukaj w sklepach budowlach płyt do zabudowy, do budowy blatów w kuchniach łazienkach itp. Sa one grubości około 6cm, z obu stron żebrowane i zamalowane czymś cienmym. W środku jest piękny niebieski styrodur. Ja tego miałem dużo, bo pozostało po budowie domu, ale poszło na moję budynki na makiete H0. Ma te kawałki, ale poprzecinane na pół, więc grubości to może maja maximum 2cm

Opublikowano

Polecam składy budowlane. Tam można kupić styrodur maści wszelakiej. Osobiście polecam styrodur w kolorze białym. Obrabia się dużo lepiej niż niebieski. U mnie do wyboru było parę grubości płyt.

• 2 lata później...
Opublikowano

Gdzieś koło galerii Arkada jest jakaś hurtownia (budowlana?) i tam mają. Szukaj na allegro XPS z rejonu i na pewno trafisz na hurtownie a potem to już o adres nie trudno.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Hej

Namierzyłem w Styrodur basf zielony w Poznaniu na starołęce ul. forteczna firma jakoś na T... jakies 400 metrów od pętli.. Cena niestety taka sobie bo można kupić najmniej 8 sztuk np 50mm za 202zł, wiec zrezygnowałem i kupiłem 2 płyty styro za 9zł :rotfl:

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.