mati1988k Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Tak jak w temacie Prosiłbym o szybką odpowiedź to jeszcze dzisiaj bym skoczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 zobacz na Lukaszewicza -dzwoń {61}8666007 lub Ikar Suchy Las {61}8115424 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zobacz tez w castoramie bo tez powinni mieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1988k Opublikowano 14 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 W modelarskich jest straszna cena 35zł za 2cm płytę. A w castoramie nigdy nie widziałem ale kiedyś zobaczę Chyba że macie jakieś inne sposoby żeby zrobić kopyto owiewki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Smolarek Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Jeżeli nie znajdziesz, zrób tak: Poszukaj w sklepach budowlach płyt do zabudowy, do budowy blatów w kuchniach łazienkach itp. Sa one grubości około 6cm, z obu stron żebrowane i zamalowane czymś cienmym. W środku jest piękny niebieski styrodur. Ja tego miałem dużo, bo pozostało po budowie domu, ale poszło na moję budynki na makiete H0. Ma te kawałki, ale poprzecinane na pół, więc grubości to może maja maximum 2cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Polecam składy budowlane. Tam można kupić styrodur maści wszelakiej. Osobiście polecam styrodur w kolorze białym. Obrabia się dużo lepiej niż niebieski. U mnie do wyboru było parę grubości płyt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capriman Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Hej Kupował ktoś nie dawno styrodur w Poznaniu jak tak to gdzie? Z góry dziekuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Gdzieś koło galerii Arkada jest jakaś hurtownia (budowlana?) i tam mają. Szukaj na allegro XPS z rejonu i na pewno trafisz na hurtownie a potem to już o adres nie trudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 W castoramie nie mają. Sprawdzałem wczoraj. Mają coś podobnego spienionego, ale cięższe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capriman Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Hej Namierzyłem w Styrodur basf zielony w Poznaniu na starołęce ul. forteczna firma jakoś na T... jakies 400 metrów od pętli.. Cena niestety taka sobie bo można kupić najmniej 8 sztuk np 50mm za 202zł, wiec zrezygnowałem i kupiłem 2 płyty styro za 9zł :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gewiner Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 ja to sobie przynosze z budowy, pelno tego lezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
team_badboy Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Witam panowie ,dostepny jest Styrodur szary- w Praktikerze w Warszawie na Targówku przy Makro w pojedynczych arkuszach sprzedają po 21zl POLISTYREN TECHNONICOLL XPS 35 300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.