czarobest Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Szkoda, musiał uderzyć dość mocno. Wydawało mi się że jest to prawie niezniszczalny model, mój spadł z dobrych kilkudziesięciu metrów prosto w ziemię, bo odpadło skrzydło. Lekko pękła wręga więc dla pewności ją wymieniłem, reszta była praktycznie cała. Pewnego razu walnąłem tak, że myślałem że złamał się na pół, podchodzę - taśma na kadłubie trochę pomarszczona, ale depron cały . Najlepsza usterka wydarzyła się jak był w domu - siostra zdeptała ster wysokości i złamała go na pół . Powodzenia w odbudowie i dalszych lotach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelapi Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Szkoda, musiał uderzyć dość mocno. Wydawało mi się że jest to prawie niezniszczalny model, mój spadł z dobrych kilkudziesięciu metrów prosto w ziemię, bo odpadło skrzydło. Lekko pękła wręga więc dla pewności ją wymieniłem, reszta była praktycznie cała. Pewnego razu walnąłem tak, że myślałem że złamał się na pół, podchodzę - taśma na kadłubie trochę pomarszczona, ale depron cały . Najlepsza usterka wydarzyła się jak był w domu - siostra zdeptała ster wysokości i złamała go na pół . Powodzenia w odbudowie i dalszych lotach. Tak owszem jest to prawie niezniszczalny model mój już na swoim koncie miał parę ładnych dzwonów i to takich solidnych mogłem jeszcze starać się go reanimować lecz postanowiłem odbudować na nowo cały model. Zawsze to odrobina praktyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek89 Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Silnik Emax XA2212 980kV jest dobrym wyborem do tego modelu? Też buduję TOTO - 0 jako swój pierwszy model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter1978 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Ja tam mało się znam, więc i nie wiele doradzę, fun cub multiplexa jest genialny , a tego z planów miałem zamiar robić ale na planach się skończyło bo na gwiazdkę dostałem od żonki właśnie fun cuba multiplex. Ultimate nac wykonałem polatałem i nie za bardzo mi leżał, nie urzekł mnie, obecnie wisi na ścianie i nie zanosi się abym nim latał. O wiele bardziej mi się podobał Lil Ripper i ten model jest pod twój silnik i jest bardzo łatwy w budowie. Ale ze wszystkich modeli wykonanych samodzielnie , najbardziej spodobał mi sie SU-37 jest bardzo łatwy w budowie , fajnie lata i bardzo wolno i bardzo szybko, dobrze wygląda. Ja bym się o niego pokusił jako drugi model, jest bardzo łatwy w opanowaniu , kwestia oswojenia się z nim. No i twoje wyposażenie sobie z nim poradzi, prócz silnika , silnik potrzebny jest 2200kv. Ja tam bardzo lubię su-37 mam go od dawna i do dziś nim latam i wciąż jest fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi