tommyg Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 Witam serdecznie.Chciałem poprosić forumowiczów o pomoc w zidentyfikowaniu części w których posiadanie wszedłem, oraz być może informację o wartości przedmiotów widocznych na zdjęciach.Tutaj link do albumu na PicasaWeb - 6 typów przedmiotów / 6 zdjęć1 - podejrzewam jakieś mocowanie śmigła?2 - łożyska do konkretnego modelu/typu serwo?3 - ???4 - ???5 - zasilacz do ładowania... czegoś 6 - ???Jestem wdzięczny za każdą pomoc, dodam tylko, że będę chciał zbyć te przedmioty drogą sprzedaży
kogutos Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 1- nie mam pojęcia 2-orczyki do serw (wartość żadna) 3 i 4-tworzą razem parę czyli kołpaki do śmigieł (warte może ze 30-40% procent nowych) Chyba ,że się te pokazane nie parują to nie warte nic. 5-ładowarka do aparatury i pakietu odbiornika ( ja osobiście nie używam czegoś takiego od lat ale może dla kogoś coś warte) 6- wygląda jak golenie podwozia ??
f-150 Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 1-śruby mocujące z nakrętkami na wał do kołpaków które masz na zdjęciach
Konrad_P Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 A można się dowiedzieć skąd je masz skoro nie jesteś modelarzem.
tommyg Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Opublikowano 18 Lutego 2016 Ojciec przywiózł kilka lat temu z Niemiec, nie pamiętam okoliczności i niestety nie mogę już tego zweryfikować. Leżało od kilku lat na strychu i się kurzyło, przy porządkach wypłynęło Dziękuję za odpowiedzi!
madrian Opublikowano 18 Lutego 2016 Opublikowano 18 Lutego 2016 1,3 i 4 mocowanie stale do śmigieł z kołpakami. 2 - Orczyki do serw. 5 - jakiś zasilacz. 6 - Golenie podwozia.
Rekomendowane odpowiedzi