tommyg Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Witam serdecznie.Chciałem poprosić forumowiczów o pomoc w zidentyfikowaniu części w których posiadanie wszedłem, oraz być może informację o wartości przedmiotów widocznych na zdjęciach.Tutaj link do albumu na PicasaWeb - 6 typów przedmiotów / 6 zdjęć1 - podejrzewam jakieś mocowanie śmigła?2 - łożyska do konkretnego modelu/typu serwo?3 - ???4 - ???5 - zasilacz do ładowania... czegoś 6 - ???Jestem wdzięczny za każdą pomoc, dodam tylko, że będę chciał zbyć te przedmioty drogą sprzedaży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogutos Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 1- nie mam pojęcia 2-orczyki do serw (wartość żadna) 3 i 4-tworzą razem parę czyli kołpaki do śmigieł (warte może ze 30-40% procent nowych) Chyba ,że się te pokazane nie parują to nie warte nic. 5-ładowarka do aparatury i pakietu odbiornika ( ja osobiście nie używam czegoś takiego od lat ale może dla kogoś coś warte) 6- wygląda jak golenie podwozia ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 1-śruby mocujące z nakrętkami na wał do kołpaków które masz na zdjęciach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 A można się dowiedzieć skąd je masz skoro nie jesteś modelarzem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommyg Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Ojciec przywiózł kilka lat temu z Niemiec, nie pamiętam okoliczności i niestety nie mogę już tego zweryfikować. Leżało od kilku lat na strychu i się kurzyło, przy porządkach wypłynęło Dziękuję za odpowiedzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 1,3 i 4 mocowanie stale do śmigieł z kołpakami. 2 - Orczyki do serw. 5 - jakiś zasilacz. 6 - Golenie podwozia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi