Marcin K. Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 Dawno dawno temu z naszym kolegą dokonałem wymiany na resztki Eindeckera z firmy Airline. Otrzymałem skrzydło bez lotek, bok kadłuba(przednią cześć)3 wręgi owiewkę silnika i końcówki skrzydeł z tworzywa. I tak model przeleżał dłuuugooo... Aż w końcu zebrałem się w garść i ruszyłem z modelem. Na ten czas oskubałem stateczniki z foli i zrobiłem drabinkę oraz boki kadłuba. Chciałbym zrobić coś pomiędzy Elderem z topflite a Eindeckerem a Airline. I jak najładniej go zbliżyć do ładnego Edka. Liczę na małą pomoc Jedyne co pewne mam to napęd do modelu, Os Max fs .48
endriuRC Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 IIII jak tam grzebałes już coś z modelem ?
Marcin K. Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2017 Blisko rok temu model miał swoją ostatnią chwilę w rękach twórcy. Przez ten czas absolutnie nic się nie działo! Poza przenoszeniem z kąta w kąt... Ale doczekał się swojej chwili i tak przez ostatnie 3 dni doprowadzilem model do obecnego stanu. Model oklejony Oracover kremowy(12), pomalowana kratownica, zamontowany silnik, serwa, podwozie. Zostało jeszcze kilka elementwo, ster kierunku, jakaś ploza ogonowa, poprowadzenie popychaczy i zakończenie skrzydeł. No i ogarnąć zasilanie:) wszystko ma się w kierunku wskazującym na oblot w ciągu najbliższego miesiąca:) <br />Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka<br /><br />
Marcin K. Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2017 Model czekał prawie rok by tydzień przy nim posiedzieć... Ale był grzeczny i nagroda sowita! Dostanie ulubiony napój mojego os'a czyli contest:) model skończony, gotowy do lotu. Jak się uda to w weekend leci. Masa do lotu bez paliwa 2500g Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
micro Opublikowano 12 Stycznia 2017 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Ładny model, czekam na film z oblotu .
Marcin K. Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Opublikowano 26 Lutego 2017 Edek ma już za sobą kilka lotów i ma się świetnie. Jak na razie trochę za mocno wieje by nim spokojnie i pod publikę polatać, ale nie mogę w domu wysiedzieć Lata poprawnie, za ręką. Jedyne co trzeba to podwozie wzmocnić bo jest zbyt miękkie. A tak to model na 5+!
Marcin K. Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Opublikowano 4 Marca 2017 Edziu lata i ma się świetnie! Dziś odwiedziliśmy lotnisko Ligowiec
Rekomendowane odpowiedzi