Czajan Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Janusz. Gratulacje !!! Marek robi super modele. Czekam na film z oblotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Olszówka Opublikowano 25 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Witam, moje dalsze regulacje modelu przynoszą rezultaty,dzisiaj piękna pogoda więc pirat uczył się latać na termice. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Olszówka Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Witam, dalsze postępy przy budowie pirata.Byłem wczoraj u Marka zobaczyć tłoczenie kabiny.Marek sam zbudował super maszyne z pełną automatyką. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamillo Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Hej też posiadam pirata tylko w skali 1:1 Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Hej też posiadam pirata tylko w skali 1:1 Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Hej,i jak lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Wiatr Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Czasem się zastanawiam czy jestem godzien takie arcydzieło oglądać. Szacunek!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekm Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Panie Januszu, Podziwiam pańskiego Pirata, rewelacyjny model, pogratulować doświadczenia, umiejętności i wyników pracy. Z niecierpliwością czekam na film z lotów. Chciałbym zapytać, czy w przyszłości nie planuje Pan zmiany malowania na kolor żółty? Pytam ponieważ mam sentyment do egzemplarza o znakach SP-2653, na którym miałem okazję latać, a który był właśnie w kolorze żółtym (z brązową tapicerką). Pirat ten był użytkowany w Aeroklubie Podhalańskim w Łososinie Dolnej, niestety został skasowany podczas lądowania w terenie przygodnym. Pozdrawiam serdecznie, Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Olszówka Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Witam, to że model ładnie wygląda to zasługa Marka i detali które robi.Też mam sentyment do tych znaków bo latałem w tym samym aeroklubie na tym piracie,wtedy był jednak biały z niebieskimi lotkami.Model lata super, startuję nim w zawodach ATTP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi