Czajan Opublikowano 29 Stycznia 2018 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Janusz. Gratulacje !!! Marek robi super modele. Czekam na film z oblotu.
Janusz Olszówka Opublikowano 25 Marca 2018 Opublikowano 25 Marca 2018 Witam, moje dalsze regulacje modelu przynoszą rezultaty,dzisiaj piękna pogoda więc pirat uczył się latać na termice. 2
Janusz Olszówka Opublikowano 2 Czerwca 2018 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Witam, dalsze postępy przy budowie pirata.Byłem wczoraj u Marka zobaczyć tłoczenie kabiny.Marek sam zbudował super maszyne z pełną automatyką. 1
kamillo Opublikowano 27 Października 2018 Opublikowano 27 Października 2018 Hej też posiadam pirata tylko w skali 1:1 Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
tytan12 Opublikowano 28 Października 2018 Opublikowano 28 Października 2018 Hej też posiadam pirata tylko w skali 1:1 Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Hej,i jak lata
Wojciech Wiatr Opublikowano 7 Listopada 2018 Opublikowano 7 Listopada 2018 Czasem się zastanawiam czy jestem godzien takie arcydzieło oglądać. Szacunek!!!
Janekm Opublikowano 7 Listopada 2018 Opublikowano 7 Listopada 2018 Panie Januszu, Podziwiam pańskiego Pirata, rewelacyjny model, pogratulować doświadczenia, umiejętności i wyników pracy. Z niecierpliwością czekam na film z lotów. Chciałbym zapytać, czy w przyszłości nie planuje Pan zmiany malowania na kolor żółty? Pytam ponieważ mam sentyment do egzemplarza o znakach SP-2653, na którym miałem okazję latać, a który był właśnie w kolorze żółtym (z brązową tapicerką). Pirat ten był użytkowany w Aeroklubie Podhalańskim w Łososinie Dolnej, niestety został skasowany podczas lądowania w terenie przygodnym. Pozdrawiam serdecznie, Janek
Janusz Olszówka Opublikowano 9 Listopada 2018 Opublikowano 9 Listopada 2018 Witam, to że model ładnie wygląda to zasługa Marka i detali które robi.Też mam sentyment do tych znaków bo latałem w tym samym aeroklubie na tym piracie,wtedy był jednak biały z niebieskimi lotkami.Model lata super, startuję nim w zawodach ATTP.
Rekomendowane odpowiedzi