Janusz Olszówka Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Witam, no nareszcie mój pirat będzie miał większego brata,staraj się Jaruś i podkręć tempo ciekaw jestem oblotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniek Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Jak by co Panowie to tel. i nadciągam z holówką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czajan Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Byłem, widziałem. Model pierwsza klasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tigertig30 Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Przy dużej pomocy kolegi Marka udało się zrobić kolejny krok w projekcie " Piracik" teraz czas na uzbrojenie "Drona " :-) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Wiatr Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Witam, miód na serce makieciarzy no i czysta przyjemność ze śledzenia tego wątku!!! Czysta perfekcja!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 No to przegiąłeś z tym wyczepem ! Ja ważę 105 kg i już się odczepiłem od czepiania się ! Jestem zdruzgotany ! Podam cię do sądu za wpędzanie w kompleksy i ogólne dołowanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Na ogon ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tigertig30 Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 I to już koniec zmagań z "Piratem". Po roku pracy dobrneliśmy do momentu kiedy trzeba sprawdzić w powietrzu to co się zbudowało a "wisienką do tortu" powinien być udany oblot............ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wotoma Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Taki model i takie hamulce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tigertig30 Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 A coś z nimi nie tak ? Hamulce są tymczasowe w wersi finalnej będą takie jak w orginale góra dół narazie na dole jest zaślepka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czajan Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Kiedy oblot ? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awiator Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Powodzenia podczas oblotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Tyle samo lądowań co startów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wotoma Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 A coś z nimi nie tak ? Hamulce są tymczasowe w wersi finalnej będą takie jak w orginale góra dół narazie na dole jest zaślepka Skoro będą, jak w oryginale to, jako tymczasowe są jak najbardziej na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tigertig30 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 I po oblotach.....pięknie lata a co najważniejsze stabilnie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czajan Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Super !!! Gratulacje !!! Bez filmu się nie liczy !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tigertig30 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Bedzie jak sie uda format zmniejszyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tigertig30 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Piękne zdjęcia ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabul Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Model w tej skali musi pięknie latać, zwłaszcza w takim wykonaniu. Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Olszówka Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Witam, mam i ja,wczoraj odbył się oblot.Niestety po pierwszym locie deszcz nas przegonił. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi