Leszekm35 Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Witam koledzy mam pytanie . Mam zamiar kupić model jak w temacie i zastanawiam się jaki zorganizować do niego silnik . Model ma ważyć 4,4kg uzbrojony rozpiętość 1,75m. Jaki byście do niego dali silnik żeby wystarczył do normalnego latania? pozdrawiam Leszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Jaki byście do niego dali silnik żeby wystarczył do normalnego latania? pozdrawiam Leszek Normalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Normalny. Szybkie pytanie po co ta bezsensowna odpowiedź? a słyszałeś o nie normalnym? bo ja nie heheh. Może moje pytanie jest mało zrozumiałe? ale z góry dzięki za pomoc kolego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Chłopie, kupujesz zestaw gdzie producent podaje 3 konfiguracje silników (żarowy, benzynowy, elektryczny) z podaniem pojemności oraz symbolu w przypadku elektryka do NORMALNEGO latania. Czego nie rozumiesz? Może nie doczytałeś? Jeśli moja odpowiedź jest według Ciebie bezsensowna, to może pomyśl o zadanym pytaniu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Chłopie, kupujesz zestaw gdzie producent podaje 3 konfiguracje silników (żarowy, benzynowy, elektryczny) z podaniem pojemności oraz symbolu w przypadku elektryka do NORMALNEGO latania. Czego nie rozumiesz? Może nie doczytałeś? Jeśli moja odpowiedź jest według Ciebie bezsensowna, to może pomyśl o zadanym pytaniu. No tego akurat nie zauważyłem ps. grzeczniej się nie da? jak się nie da to nie pisz wcale chłopie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Moim zdaniem Krzysiek ma rację, że silnik normalny silnik spalinowy: 0.55 2T silnik benzynowy: 15-20ccm silnik elektryczny: GT4020 E MA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Moim zdaniem Krzysiek ma rację, że silnik normalny silnik spalinowy: 0.55 2T silnik benzynowy: 15-20ccm silnik elektryczny: GT4020 E MA ok dzięki tylko czasami z tymi zaleceniami jest różnie . Kiedyś miałem yaka 54 1,8m był na benzynę 26cm i na tym silniku to ledwie latało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Wszystko zależny jak chcesz latać mi do latania nie jest potrzebny mocny silnik ale innemu możne być za słaby na takie dylematy musisz sobie sam znaleźć rozwiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Ładny model. Ciekaw jestem jakie będą wrażenia z lotu. Ja bym zamontował czterotakta 15-20 cm3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Wszystko zależny jak chcesz latać mi do latania nie jest potrzebny mocny silnik ale innemu możne być za słaby na takie dylematy musisz sobie sam znaleźć rozwiązanie. mi w sumie też nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Celowałbym w benzynę 20 ccm lub czterotakt 120 -125.Znając wyroby Black Horse to waga będzie bliżej 5kg.Przypomina kształtem mojego Lancanair'a więc wolno raczej nie polatasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi