Elkojote Opublikowano 5 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 To popstrykamy foty i rzucamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 10 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 No i stało się , dziś na Żar dotarłem prawie pod koniec imprezy ,ale cześć ekipy jeszcze była wiec rzuciliśmy Sową i okazało się że lata i to całkiem fajnie .Niestety film tylko z pierwszego lotu i to bez lądowania ale zapewniam że szybowiec ląduje i ma się dobrze . Pewnie będą lepsze filmiki to wrzucę , tu jeszcze nie wy trymowany i trochę na ogonie lata..... 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Grzegorz muszę Ci pogratulować bo wykonałeś piękną robotę. Modelik czyściutki i Super wygląda. Na tym wyposażeniu pewnie pól dnia latania. Dzieki za uczestniczenie w obrocie ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 10 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Dzięki Łukaszu za dobre słowo , no i wiesz bez Twojej pewnej ręki oblot pewnie by się nie odbył ... sterować każdy umie ,a rzucić trza umieć !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelwolsza Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Gratuluję. Myślałem, że zobaczę na żywo, ale filmik też cieszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 11 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Paweł pewnie i na żywo zobaczysz ,tylko lotnisko muszę wygrabić ... sąsiad musiał ciężkim sprzętem wjechać bo się zaopuscilem i trawę na 150cm uchodowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 No i stało się , dziś na Żar dotarłem prawie pod koniec imprezy ,ale cześć ekipy jeszcze była wiec rzuciliśmy Sową i okazało się że lata i to całkiem fajnie .Niestety film tylko z pierwszego lotu i to bez lądowania ale zapewniam że szybowiec ląduje i ma się dobrze . Pewnie będą lepsze filmiki to wrzucę , tu jeszcze nie wy trymowany i trochę na ogonie lata..... Pohukujące gratulacje ! Chyba wiało troszkę, bo Sowa chwilami niespokojna jakby... Ale poleciała nadzwyczaj ochoczo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 11 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Dzięki ,no ten pierwszy lot taki mało widowiskowy ale po wytrymowaniu kolejne były bardzo fajne ,tylko operator mi się zabrał do domu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 operator mi się zabrał do domu :-) Mam ten sam problem - wcale nie mam operatora ... Tylko ciasne czapeczki z kamerką nam zostały albo "...chrzty, śluby, wesela - wideofilmowanie..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 12 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Będą lepsze filmy z przydomowego lotniska które postanowiłem w tym roku trochę rozbudować .... teraz jest szansa że się wstrzelę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Będą lepsze filmy z przydomowego lotniska które postanowiłem w tym roku trochę rozbudować .... teraz jest szansa że się wstrzelę IMG_20160712_095612.jpg Ojejej ! Widzę tu początek jakiejś wielkiej inwestycji... A kamień węgielny będzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 A ja widzę słupy i druty.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 12 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 A ja widzę słupy i druty.... Aaaa to są druty informujące o końcu lotniska , tam będzie umieszczony napis "zawróć jeśli to możliwe" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Aaaa to są druty informujące o końcu lotniska , tam będzie umieszczony napis "zawróć jeśli to możliwe" A mnie uczyli ci, co przeżyli, żeby nie zawracać poniżej 200 metrów ... Innym wydawało się, że to możliwe. Może umieść tam jakąś dokładniejszą instrukcję z zastraszeniem i pogróżkami . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 12 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Coś się wymyśli,jeszcze na nich nikt nie wisiał ... są zaraz przy drodze ,a lata się w drugą stronę. Oczywiście lepiej żeby ich nie było ... ,same problemy z tą elektryfikacją wsi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Coś się wymyśli,jeszcze na nich nikt nie wisiał ... są zaraz przy drodze ,a lata się w drugą stronę. Oczywiście lepiej żeby ich nie było ... ,same problemy z tą elektryfikacją wsi. A kawałek kabelka nie szło by wkopać w glebę na te prawilne 80 cm ? Jak sprzedasz te słupy i druty to jeszcze wyjdziesz na Swoje . Pod kabelek można by podłączyć oświetlenie lotniska, odmrażanie pasów startowych, grille i podgrzewacze do złocistego napoju. A zwłaszcza ładowarki do pakietów. Na takie Air Show to nawet z Czech by przybywali tłumnie ... Ale, ale ... Ty to pewnie już wszystko obmyśliłeś zawczasu. Teraz już wiem, po co chomikujesz belki sianka . Podoba mi się ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieczyk35 Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 No i stało się , dziś na Żar dotarłem prawie pod koniec imprezy ,ale cześć ekipy jeszcze była wiec rzuciliśmy Sową i okazało się że lata i to całkiem fajnie .Niestety film tylko z pierwszego lotu i to bez lądowania ale zapewniam że szybowiec ląduje i ma się dobrze . Pewnie będą lepsze filmiki to wrzucę , tu jeszcze nie wy trymowany i trochę na ogonie lata..... Grześ pogratulować. Żal mi d...ko ścisnął, że nie byłem w niedzielę na Żarze. Lotnisko widzę totalnie "zmodyfikowałeś". Teraz to może w końcu i ja w niego trafię ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Dzięki Mieczyk , ja też zawaliłem bo mogłem się wcześniej wybrać ... , a co do pasa to teraz nie brakuje jest OK . Patron lotniska ponoć jeszcze w traktor zainwestował , spakowany do busa i jedzie , w weekend testujemy !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Jeszcze jeden krótki film ,start i lądowanie żeby wszystko było jak w książce pisze . I jeszcze z pokładu , lądowania bywały lepsze już tam nie parkujemy .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi