MareX Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Moje wielkie, serdeczne podziękowania za przesłane mi dzisiaj życzenia oraz telefony związane z tą "kopiastą" rocznicą. Kopa lat!!! A jakby jej wcale nie było. Oby z pół tej kopy udało się jeszcze "przepchać"... Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek_K Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Panowie MODERATORZY - jezeli usuwacie czyjs post grzecznoscia byloby napisac dlaczego - prawda? A teraz - duze dzieki dla wszystkich od ktorych zyczenia urodzinowe dostalem. Zbiorowo, przepraszam wszystki za to - ale duzo tych zyczen bylo i indywidualne odpowiedzi mocno nadwyrezylyby zasoby czasowe na "modelarstwo" przeznaczone. Jeszcze raz duze dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablolotnik Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Dzieki wszystkim za zyczonka :mrgreen: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 dzięki wszystkim za życzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kitam Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Dziękuję wszystkim za życzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Dziękuję wszystkim Kolegom, którzy w rocznicę urodzin zaszczycili mnie swoją pamięcią :* . Bardzo mile połaskotało to moją próżność . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Dziękuję wam koledzy za pamięć i życzenia. Było mi bardzo miło :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekF Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 W dniu wczorajszym moja skrzynka pocztowa była wręcz bombardowana przez Was z życzeniami urodzinowymi. Było mi ogromnie miło, że Wy - koledzy z forum pamietaliście o moich urodzinach. Nadmienię tylko, że niektórzy z mojej najblizszej rodziny o tym zapomnieli, a Wy pamietaliście. Chciałbym serdecznie wszystkim podziękować. Nie będę wymieniał z osobna, bo naprawdę MNÓSTWO tego było i musiałbym klepać w te klawisze z pół godziny. Naprawdę bardzo serdecznie dziękuję Wszystkim. :* Jarek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielstol Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Dzięki za zyczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Bardzo dziękuję wszystkim Kolegom za życzenia urodzinowe,tym do skrzynki pocztowej,oraz telefoniczne do ucha, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekxxd Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Ja też chciałbym bardzo podziękować wszystkim za życzenia:D W końcu ta 15 wskoczyła:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 No i przyszła kolej na mnie :wink: Bardzo dziękuję, za wszystkie życzenia urodzinowe :) Hehe, mam nadzieję, że się spełnią :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piejar Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Dzięki wszystkim za życzenia urodzinowe. Kolejny krzyżyk stuknął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtekr Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Dzięki wszystkim za życzenia. Kiedy chwytam drągi aparatury nie czuję tych latek. Gdyby jeszcze widzieć model i słyszeć dźwięk silnika...byłoby miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Dzięki wielkie i tym klika-czom i tym co naspali coś od siebie ;] miłe to to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabcio Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Dziękuję za życzenia urodzinowe. Dzięki naszemu hobby czuję się młodszy duchem niż ciałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarc Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Również dziękuje za życzenia urodzinowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-rc Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Dzięki za życzenia koledzy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek_jag Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Dziękuję wszystkim za życzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alyan Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Bardzo dziękuję za życzenia urodzinowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.