MareX Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Moje wielkie, serdeczne podziękowania za przesłane mi dzisiaj życzenia oraz telefony związane z tą "kopiastą" rocznicą. Kopa lat!!! A jakby jej wcale nie było. Oby z pół tej kopy udało się jeszcze "przepchać"... Dzięki!
Leszek_K Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Panowie MODERATORZY - jezeli usuwacie czyjs post grzecznoscia byloby napisac dlaczego - prawda? A teraz - duze dzieki dla wszystkich od ktorych zyczenia urodzinowe dostalem. Zbiorowo, przepraszam wszystki za to - ale duzo tych zyczen bylo i indywidualne odpowiedzi mocno nadwyrezylyby zasoby czasowe na "modelarstwo" przeznaczone. Jeszcze raz duze dzieki.
Pablolotnik Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Dzieki wszystkim za zyczonka :mrgreen: :rotfl:
Rob Mc Fly Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Dziękuję wszystkim Kolegom, którzy w rocznicę urodzin zaszczycili mnie swoją pamięcią :* . Bardzo mile połaskotało to moją próżność .
ECO400 Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Dziękuję wam koledzy za pamięć i życzenia. Było mi bardzo miło :wink:
JarekF Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 W dniu wczorajszym moja skrzynka pocztowa była wręcz bombardowana przez Was z życzeniami urodzinowymi. Było mi ogromnie miło, że Wy - koledzy z forum pamietaliście o moich urodzinach. Nadmienię tylko, że niektórzy z mojej najblizszej rodziny o tym zapomnieli, a Wy pamietaliście. Chciałbym serdecznie wszystkim podziękować. Nie będę wymieniał z osobna, bo naprawdę MNÓSTWO tego było i musiałbym klepać w te klawisze z pół godziny. Naprawdę bardzo serdecznie dziękuję Wszystkim. :* Jarek.
Henryk S. Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Bardzo dziękuję wszystkim Kolegom za życzenia urodzinowe,tym do skrzynki pocztowej,oraz telefoniczne do ucha,
jedrekxxd Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Ja też chciałbym bardzo podziękować wszystkim za życzenia:D W końcu ta 15 wskoczyła:D
jary14 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 No i przyszła kolej na mnie :wink: Bardzo dziękuję, za wszystkie życzenia urodzinowe :) Hehe, mam nadzieję, że się spełnią :wink:
piejar Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Dzięki wszystkim za życzenia urodzinowe. Kolejny krzyżyk stuknął
Wojtekr Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Dzięki wszystkim za życzenia. Kiedy chwytam drągi aparatury nie czuję tych latek. Gdyby jeszcze widzieć model i słyszeć dźwięk silnika...byłoby miodzio
qba Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Dzięki wielkie i tym klika-czom i tym co naspali coś od siebie ;] miłe to to
Grabcio Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Dziękuję za życzenia urodzinowe. Dzięki naszemu hobby czuję się młodszy duchem niż ciałem
sebarc Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Również dziękuje za życzenia urodzinowe
alyan Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Bardzo dziękuję za życzenia urodzinowe
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.