symon5 Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 ktoś może używa tych nożyc http://allegro.pl/nozyce-do-kevlaru-72920-20cm-kretzer-solingen-lodz-i5674807925.html#thumb/5 prosiłbym o opinie na temat cięcia nimi tkaniny weglowo-kevlarowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Używam nożyczek OLFA, Kevlar tną świetnie. Poduszki powietrzne też. Ząbkowanie wygląda podobnie, więc powinny się sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar1967 Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Ja kiedyś kupiłem takie: http://www.banggood.com/WLXY-Carbon-Steel-Fiber-Scissor-Fiber-Optic-Kevlar-Cutter-p-930130.html też dają radę, ale ja używam ich nieczęsto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symon5 Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 problem rozwiazałem przeszlifowując b.grubym ziarnem 24 nożyce i poszło generalnie bez problemu tak więc zakup odpadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Jeden kolega z Wrocławia, sam sobie wykonał nożyce do kevlaru. Dobre są noże od struga elektrycznego w połączeniu z nożyczkami. widziałem te nożyce w akcji. Bardzo dobry patent i niezniszczalny. I w miarę tani... A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekK Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Używam dokładnie takich jak pokazałeś kolego - mam je już drugi rok. Kupiłem u tego samego sprzedawcy tylko poza Allegro bezpośrednio. Bardzo polecam produkt a co do procedury zakupu też nie mam jak pamiętam zastrzeżeń. Macieju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi