Ładziak Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 franek2364 vel Emil, spokojnie! Nie histeryzuj! Nikt tak nie myśli. Zwolnij trochę produkcję postów i będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franek2364 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 No nie dobijajcie mnie, jak byście sie czuli kiedy by padły niesłuszne podejrzenia na was? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 franek2364, błagam Cie... nie zmuszaj nas do akcji ''cały kraj przeprasza swojego prezydenta'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franek2364 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Co? :shock: ja do nieczego nie zmuszam was , tylko niezgodze się z tym ze podejrzenia padaja na mnie ze to ja jestem ten saper czy jak mu tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 24 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 No nie dobijajcie mnie, jak byście sie czuli kiedy by padły niesłuszne podejrzenia na was? Masz zakaz pisania, o czym tu jeszcze dyskutujesz :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franek2364 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Wiem że mam zakaz tylko za jakie grzechy to ja niby jestem ten saper. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 A było tak fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 24 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Wiem że mam zakaz Wiem, że mam zakaz, ale mam go w dupie ? Chyba moja cierpliwość się wyczerpała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekW Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 BTW mam wrażenie że od niektórych należy wymagać świadectwa dojrzałości (i to psychicznej a nie dowodu ukończenia jakiegoś wieku) przed wpuszczeniem na forum Co do akcji "z prezydentem" to kolegę Franka vel Emila ewidentnie łączy z nim poczucie bycia prześladowanym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek LP Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Prawie jak w kabarecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filonxxxl Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 A idźcie Wy :wink: Normalnie się popłakałem ze śmiechu... Szlaban na Hyde Park sam sobie muszę założyć :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Hubert jak mogłeś .... Zakończyłeś najlepszy wątek na form od czasu podbicia Galów przez Rzymian :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Hubert jak mogłeś .... Zakończyłeś najlepszy wątek na form od czasu podbicia Galów przez Rzymian :devil: NIEPRAWDA!! A o Asteriksie i Obeliksie nie slyszales?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Ten nieszczęśnik musi bardzo cierpieć, skoro przysłał mi takie fajne pozdrowienia: SIEMANKO PEDALE MAM DLA CIEBIE ZLE INFORMACJE PIERWSZA INFORMACJA TO ZE JESTES PSI HxJ DRUGA TO ZE WYGLADASZ JAK BY CIE KROWA WYSRALA TRZECIA ZE DOSTANIESZ WPIERDOL NIEBAWEM CZWARTA ZE HxJ Z CIEBIE A NIE ADMIN PIATA ZE TEN CALY KREPIEC TO ZxxxxxxA DZIURA ORNA SMIERDZACA GNOJAMI NIC WIECEJ NASTEPNA INFORMACJA JEST TAKA ZE NIGDY ALE TO PRZENIGDY SIE NIE MYLE TO TY SIE POMYLILES ZE ZE MNA ZADARLES JESTES JxxxxY SMIERDZACY PIES I ZARAZ TO OGLOSZE NA STRONIE FORUM DO KTOREGO RZEKOMO NIE MIALEM MIEC DOJSCIA TY ZA BARDZO BURAKA PRZYPOMINASZ I SMIERDZISZ GNOJEM Z DALEKA ZEBY BYC DOBRYM I ZAPAMIETAJ RAZ NA ZAWSZE JA NIGDY NIE POPELNIAM BLEDOW TERAZ ZEBY BYLO CIEKAWIEJ POLACZYLEM SIE PRZEZ CZTERY SERWERY ROZRZUCONE PO CALEJ EUROPIE MOZESZ MI OBCIAGNAC GALKE A NIE ZABLOKOWAC BLOKUJ BLOKUJ NA HxJ CI TO SIE ZDA JA ZAWSZE TU BEDE A WPIERDOL ZA CWANIAKOWANIE I KOZAKOWANIE TO NIEUNIKNIONA SPRAWA A TERAZ BYWAJ MUSZE SPADAC BO MAM DWA SLOWA JESZCZE DO FORUMOWICZOW O TOBIE I TYM TWOIM WAFLU! TOMU Z DOMU CZY HUJ WI JAK ON TAM SIE WABI Karol, o ile tak masz na imię i potrafisz łączyć się przez cztery serwery: bardzo mi miło, że o mnie jeszcze pamiętasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Tak, czytaliśmy jego wypowiedź na forum, już została usunięta a szkoda bo naprawdę niosła wielka, rewolucyjna myśl dla forumowiczów:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 No koleś ma fantazje trzeba to przyznać. Tak, czytaliśmy jego wypowiedź na forum, już została usunięta a szkoda bo naprawdę niosła wielka, rewolucyjna myśl dla forumowiczów:D Może jakiś cytat?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Ciężko coś zacytować bo wypowiedź była na jednym tchu, w każdym razie chodziło o to, że probował otworzyć oczy użytkownikom na złych, niedobrych, zakłamanych adminów i moderatorów. Konkretnie Tomka i Huberta. Biedne dziecko z przerostem własnego ja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 :shock: :shock: :shock: Te 4serwery mnie rozbawiły A cala wypowiedź zaszokowała... Troszeczkę błędzików tam narobił też :twisted: On się odważył takie coś napisać, to naprawdę musi być troszkę bardziej w inna stronę :roll: Ale tacy jak ona dają się czasem człowiekowi pośmiać... A przyznam że admin z pana Huberta dobry (nie mówcie że wazeliną capi tu, to tylko takie przypomnienie dla tych co zapomnieli o jego dobroci ) A czemu dużymi literami, kłopoty ze wzrokiem ma ten człowiek? (co piał to) :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Capsa zapomniał wyłączyć :wink: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Kolejne konto sapera zostano zbanowane. Codziennie dostaje od niego zoofiliczną pocztę z psim członkiem w roli głównej. :devil: Ponieważ zaczęło mnie to już nudzić, dodałem go do zablokowanych kont . Teraz, nie mogąc pogadać sobie ze mną ,wziął się za Hubert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.