modelarz115 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szerszeń Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Bo nie mają 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szerszeń Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Chyba tylko desperat jedzie sam ze złamaną ręką w ulewe przez pół Krakowa po "Depron" Masakra pakowalem go chyba z pół godziny i siedzę na przystanku ehhhh... Ale mam szóstkę i trójkę 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Chyba tylko desperat jedzie sam ze złamaną ręką w ulewe przez pół Krakowa po "Depron" Masakra pakowalem go chyba z pół godziny i siedzę na przystanku ehhhh... Ale mam szóstkę i trójkę Oto mamy, Szanowni Koledzy, piękny przykład młodego zapaleńca z absolutnie właściwym podejściem do modelarstwa. Nic tylko naśladować. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szerszeń Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szerszeń Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Mam kleić na gładkiej stronie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 A nie ładniejsze wyjdzie jak będzie gładki na zewnątrz? ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szerszeń Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Chodzi o przyklejenie kartek z planami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Mateusz, widziałeś w jakiejkolwiek relacji, żeby szablony/kartki z planami ktoś kleił na stronie rowkowanej? Co więcej: widziałeś/oglądałeś jakąkolwiek relację? Jeśli nie, to jak najszybciej zacznij. Bo choćbyśmy chcieli, nie wyłapiemy wszystkiego i wszystkiego nie podpowiemy. Poza tym uczymy się najszybciej będąc aktywnymi, poszukując. Oglądaj, podpatruj, analizuj. Na razie Koledzy życzliwie podpowiadają, ale to się może szybko skończyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Spoko. Nie widziałem planów ToTo ale nie wydaje mi się żeby przy takiej konstrukcji miało to znaczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szerszeń Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Tylko upewnić się chciałem a co do relacji zarywalem noce i oglądałem chciałem tylko się upewnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szerszeń Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Witam po długich przemyśleniach i brutalnym zetknięciem się z rzeczywistością stwierdzam że projekt "Toto-3" zostaje zawieszony. Zawieszony a nie zamknięty. Stwierdziłem podczas budowy że mam za mało miejsca ,dziele pokój z bratem i nawet nie mam się jak rozłożyć z materiałami, co prawda wyciąłem lecz był problem z posklejaniem z listewkami itd. Mama krzyczy że śmierdzi klejem w domu i przeszkadza to mojemu bratu który jest alergikiem. Za rok może wcześniej na pewno do tego wrócę ponieważ mam w planach zapisać się na kółko modelarskie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi