Szerszeń Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Chyba tylko desperat jedzie sam ze złamaną ręką w ulewe przez pół Krakowa po "Depron" Masakra pakowalem go chyba z pół godziny i siedzę na przystanku ehhhh... Ale mam szóstkę i trójkę 2
skippi66 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Chyba tylko desperat jedzie sam ze złamaną ręką w ulewe przez pół Krakowa po "Depron" Masakra pakowalem go chyba z pół godziny i siedzę na przystanku ehhhh... Ale mam szóstkę i trójkę Oto mamy, Szanowni Koledzy, piękny przykład młodego zapaleńca z absolutnie właściwym podejściem do modelarstwa. Nic tylko naśladować. 1
Szerszeń Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Mam kleić na gładkiej stronie tak?
Łukasz.S Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 A nie ładniejsze wyjdzie jak będzie gładki na zewnątrz? ????
Szerszeń Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Chodzi o przyklejenie kartek z planami
Bartek Piękoś Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Mateusz, widziałeś w jakiejkolwiek relacji, żeby szablony/kartki z planami ktoś kleił na stronie rowkowanej? Co więcej: widziałeś/oglądałeś jakąkolwiek relację? Jeśli nie, to jak najszybciej zacznij. Bo choćbyśmy chcieli, nie wyłapiemy wszystkiego i wszystkiego nie podpowiemy. Poza tym uczymy się najszybciej będąc aktywnymi, poszukując. Oglądaj, podpatruj, analizuj. Na razie Koledzy życzliwie podpowiadają, ale to się może szybko skończyć.
Vesla Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Spoko. Nie widziałem planów ToTo ale nie wydaje mi się żeby przy takiej konstrukcji miało to znaczenie.
Szerszeń Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Tylko upewnić się chciałem a co do relacji zarywalem noce i oglądałem chciałem tylko się upewnić
Szerszeń Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Witam po długich przemyśleniach i brutalnym zetknięciem się z rzeczywistością stwierdzam że projekt "Toto-3" zostaje zawieszony. Zawieszony a nie zamknięty. Stwierdziłem podczas budowy że mam za mało miejsca ,dziele pokój z bratem i nawet nie mam się jak rozłożyć z materiałami, co prawda wyciąłem lecz był problem z posklejaniem z listewkami itd. Mama krzyczy że śmierdzi klejem w domu i przeszkadza to mojemu bratu który jest alergikiem. Za rok może wcześniej na pewno do tego wrócę ponieważ mam w planach zapisać się na kółko modelarskie. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi