Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba tylko desperat jedzie sam ze złamaną ręką w ulewe przez pół Krakowa po "Depron" Masakra pakowalem go chyba z pół godziny i siedzę na przystanku ehhhh... Ale mam szóstkę i trójkę :)c83cdd8d64ac43219a92fcc93a7a6ea5.jpg

• Lubię to 2
Opublikowano

Chyba tylko desperat jedzie sam ze złamaną ręką w ulewe przez pół Krakowa po "Depron" Masakra pakowalem go chyba z pół godziny i siedzę na przystanku ehhhh... Ale mam szóstkę i trójkę :)

Oto mamy, Szanowni Koledzy, piękny przykład młodego zapaleńca z absolutnie właściwym podejściem do modelarstwa. Nic tylko naśladować. :)

• Lubię to 1
Opublikowano

Mateusz,

widziałeś  w jakiejkolwiek relacji, żeby szablony/kartki z planami ktoś kleił na stronie rowkowanej?

Co więcej: widziałeś/oglądałeś jakąkolwiek relację?

Jeśli nie, to jak najszybciej zacznij. Bo choćbyśmy chcieli, nie wyłapiemy wszystkiego i wszystkiego nie podpowiemy. Poza tym uczymy się najszybciej będąc aktywnymi, poszukując.

Oglądaj, podpatruj, analizuj. Na razie Koledzy życzliwie podpowiadają, ale to się może szybko skończyć.

Opublikowano

Witam po długich przemyśleniach i brutalnym zetknięciem się z rzeczywistością stwierdzam że projekt "Toto-3" zostaje zawieszony. Zawieszony a nie zamknięty. Stwierdziłem podczas budowy że mam za mało miejsca ,dziele pokój z bratem i nawet nie mam się jak rozłożyć z materiałami, co prawda wyciąłem lecz był problem z posklejaniem z listewkami itd. Mama krzyczy że śmierdzi klejem w domu i przeszkadza to mojemu bratu który jest alergikiem. Za rok może wcześniej na pewno do tego wrócę ponieważ mam w planach zapisać się na kółko modelarskie. Pozdrawiam

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.