TeBe Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 To tylko render, ale śliczny. Napisałem do autora o możliwość pozyskania planu do wykonania modelu. http://jimmychedhomme.com/jc--mosquito-200.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamillo Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Piękny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Gdzie taki kołpak znajdziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Kolega mi wytoczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek1351 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Ten render piękny, ale jako model to nie będzie latało, albo będzie bardzo trudne w pilotażu z racji bardzo małej cięciwy płata. Pewnie będzie potrzebował bardzo dużej prędkości przy starcie i podatny będzie na przeciągnięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Ja tylko teorytyzuję :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Dobra, dobra znając Ciebie coś Ci już tam w głowie kiełkuje . Skrzydła, rzeczywiście takie szybowcowe, ale to nie powodów do nie latania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Przed Robertem nic się nie ukryje. Skrzydełka gotowe, rozpiętośc projektowa 4m, winglety będą później. Teraz kadłub. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Kadłub jaką techniką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Półskorupa klepkowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kossimon Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Konstrukcja podobna do Lancair'a (ja na niego zachorowałem, ale na pewno nie na kolosa 4m tylko coś w okolicach 1,5m zrobię) - bardzo ładny ten mosquito. Coś się ruszyło z budową od kwietnia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Zapowiada się ładna fura. Jaki silnik? Kiedy oblot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi