janegab Opublikowano 22 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 jeszcze jeden wyskrobek z Władka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 23 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 A u mnie jak zawsze super pogoda i TAK... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 a Janek szaleje dzień w dzień 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Jak się ma nowy piękny model to się lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 27 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Ewo lata wspaniale...dzis trafnie rozpoczałem latanie respektem wiało ok 5-6 potem ucichło poleciałem EVO na "oparach ..super. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 5 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 nie byłem tu juz 2 lata...pieknie wiało musiałem trochę posprzątac ladowisko trochę zarosło ale OK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 27 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2023 Mozna porównac z poprzednim wpisem jak "zielen" porasta na miejscówce ..." ile to jest roboty z pielęenacją.." Piekna sceneria dojazd pod samą krawedz jakie przyjazdne lądowiska po sąsiedztwie skansen - noclegowisko..." WIGWAM " Rusosice ... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 20 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 MILINÓW../ turek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 26 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 meteo było z opadami ale okazało się ze było słoneczko i ciepło do Milinowa mam 20 km...fajny relax swiateczny... VID_20231225_120214 — kopia.mp4 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 26 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 No. Wczorajsze prognozy kłamały ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 14 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia Dzis bajka na starej zapomnianej miejscówce Milinów..to...je..to 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 10 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Milin.ow zarasta ostatnie latnia... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi