janegab Opublikowano 24 Października 2018 Autor Opublikowano 24 Października 2018 Zrobimy "tour" z miejscem docelowym na Jeziorsku, ale nie będzie to przyszły tydzień Janek. Do 15 grudnia jestem lekko mówiąc zawalony robotą i mi najzwyczajniej się nie chce śmigać gdzieś dalej, a sezon zawodniczy f3f zakończyliśmy bardzo udanymi MP jak znam życie głod latania Ci się odezwie Zrobimy "tour" z miejscem docelowym na Jeziorsku, ale nie będzie to przyszły tydzień Janek. Do 15 grudnia jestem lekko mówiąc zawalony robotą i mi najzwyczajniej się nie chce śmigać gdzieś dalej, a sezon zawodniczy f3f zakończyliśmy bardzo udanymi MP Jak znam życie to zrobisz zawody o "PITRUSZKE.."..by polatać ...i to jest to...
a74BACK Opublikowano 25 Października 2018 Opublikowano 25 Października 2018 Będą, będą pietruszki . Tylko jakoś w listopadzie W tym tygodniu Parski 1
janegab Opublikowano 28 Października 2018 Autor Opublikowano 28 Października 2018 Puchar Śląska..Laziska..ale nad Jeziorskiem ....jak tu nie polatać jak impreza pod nosem a na naukę zawsze nie pozno . Dziekuję . naszemu mistrzowi Jurkowi za uwagi wskazowki...Impreza fajna pogoda i wiatr dopisał
a74BACK Opublikowano 28 Października 2018 Opublikowano 28 Października 2018 No super, ale widzę, że było Was więcej niż na liście startowej: http://f3xvault.com/?action=event&function=event_view&event_id=1382 PS Ktoś wodę ukradł ...
janegab Opublikowano 8 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2018 u wladka wesoło słonecznie i wietrznie..
janegab Opublikowano 26 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2018 mam stały abonament..na razie watroba ma wakacje
janegab Opublikowano 12 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2019 Sympatyczne sobotnie latanie w asyscie wójta...zapraszal mnie na lokalne imprezy zachecał do zorganizowania "naszych " zawodow otwarty ...miły w razie jakiś klopotów obiecał pomoc...SUPER...jak ktoś potrzebuje nr. tel podeslę..
cZyNo Opublikowano 28 Lutego 2019 Opublikowano 28 Lutego 2019 Masakra a nie lambada. U mnie modele nie chciały lądować. Im dłużej latałem tym mocniej wiało. To było przed lotami. 1
janegab Opublikowano 9 Marca 2019 Autor Opublikowano 9 Marca 2019 A tak wczoraj u mnie wiatr wyprawial... mialem gogle, ciężarki w modelu i w kieszeniach a by dojśc do krawedzi- model w 2 pazurkach --super wszystko cale..nie mialem wiatrometru dziś uzupełnilem kupilem nową barerię do pomiaru bo robi sie coraz ciekawiej
janegab Opublikowano 20 Marca 2019 Autor Opublikowano 20 Marca 2019 latanie i kilka fotek z pobliskiego SKANSENU WOJTA.. oraz 2 fotki mojego "zbocza:..giganta 1
janegab Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2019 WESOŁYCH SWIĄT...polatalem szału nie było...szkolnie..
janegab Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2019 a i utopenec przewietrzony nowy motyl...kadłub / brakuje skrzydeł..
cZyNo Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Utopience w domu czekają na mnie. I na piwo. W sloikach
Rekomendowane odpowiedzi