janegab Opublikowano 24 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Zrobimy "tour" z miejscem docelowym na Jeziorsku, ale nie będzie to przyszły tydzień Janek. Do 15 grudnia jestem lekko mówiąc zawalony robotą i mi najzwyczajniej się nie chce śmigać gdzieś dalej, a sezon zawodniczy f3f zakończyliśmy bardzo udanymi MP jak znam życie głod latania Ci się odezwie Zrobimy "tour" z miejscem docelowym na Jeziorsku, ale nie będzie to przyszły tydzień Janek. Do 15 grudnia jestem lekko mówiąc zawalony robotą i mi najzwyczajniej się nie chce śmigać gdzieś dalej, a sezon zawodniczy f3f zakończyliśmy bardzo udanymi MP Jak znam życie to zrobisz zawody o "PITRUSZKE.."..by polatać ...i to jest to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Będą, będą pietruszki . Tylko jakoś w listopadzie W tym tygodniu Parski 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 28 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Puchar Śląska..Laziska..ale nad Jeziorskiem ....jak tu nie polatać jak impreza pod nosem a na naukę zawsze nie pozno . Dziekuję . naszemu mistrzowi Jurkowi za uwagi wskazowki...Impreza fajna pogoda i wiatr dopisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 No super, ale widzę, że było Was więcej niż na liście startowej: http://f3xvault.com/?action=event&function=event_view&event_id=1382 PS Ktoś wodę ukradł ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 8 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 u wladka wesoło słonecznie i wietrznie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 26 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 swiąteczne latanko.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 26 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Jano...pij zdrowie a nie lataj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 26 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 mam stały abonament..na razie watroba ma wakacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 26 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Maślanka Mrągowska jest lepsza 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 12 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Sympatyczne sobotnie latanie w asyscie wójta...zapraszal mnie na lokalne imprezy zachecał do zorganizowania "naszych " zawodow otwarty ...miły w razie jakiś klopotów obiecał pomoc...SUPER...jak ktoś potrzebuje nr. tel podeslę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 27 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 wiosenne latanko.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 28 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 lambada.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Masakra a nie lambada. U mnie modele nie chciały lądować. Im dłużej latałem tym mocniej wiało. To było przed lotami. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 5 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 całkiem fajnie wiało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 9 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 A tak wczoraj u mnie wiatr wyprawial... mialem gogle, ciężarki w modelu i w kieszeniach a by dojśc do krawedzi- model w 2 pazurkach --super wszystko cale..nie mialem wiatrometru dziś uzupełnilem kupilem nową barerię do pomiaru bo robi sie coraz ciekawiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 20 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 latanie i kilka fotek z pobliskiego SKANSENU WOJTA.. oraz 2 fotki mojego "zbocza:..giganta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 WESOŁYCH SWIĄT...polatalem szału nie było...szkolnie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Wesołych! Nie latałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 a i utopenec przewietrzony nowy motyl...kadłub / brakuje skrzydeł.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Utopience w domu czekają na mnie. I na piwo. W sloikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi