rafix Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Czy ktos z Was spodziewa się jeszcze sniegu tej zimy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Sam jestem ciekawy czy powtórzy się scenariusz zeszłoroczny -ciepły styczeń i bardzo morźny luty. Czy też wiosna przez 2 sezony ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Będzie przypał jak mróz zakotwiczy ponieważ drzewka już się zielenią etc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafix Opublikowano 21 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 tylko zeby nie bylo tak ze snieg spadnie w czerwcu i kiedy ja polatam? jak moj silniczek o zaledwie pojemnosci 1,5 ccm przy 10*C niechce juz palic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zima to ZłOOOO ZłOOOO dlatego ja wcale nie będe płakał jak nie przyjdzie wogóle;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Czy ktos z Was spodziewa się jeszcze sniegu tej zimy? Ja tez zapytam , PO CO nam ta zima. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 A meszki i komary lubice? Ostra zima zawsze trchę zmniejszała populacje tych ulubieńcóhttp:// moich. Ale to jedyny plus zimy. Reszta to same minusy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 A jak jest sroga zima i dużo śniegu Mam wolne od pracy i lepie modele !! "Śniegu nima, mrozu nima, gdzie ta pi...... zima ??" Kiedy ja modele ulepie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Nie mam wydatków na gaz no to mam kase na modele. Łosia nidługo zakończe i biorę się za budowę skrzydełka do Madmana ,bo stare już troche za ciężkie jest ,ale zostanie na wszelki słuczaj. Vampira pewnie sprzedam , i pomyśle możę o jakiejś konkretniejszej zabawce. Więc może przyjdzie czas wkońcu na pierwszą benzynkę ??? :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Czy ktos z Was spodziewa się jeszcze sniegu tej zimy? Ja tez zapytam , PO CO nam ta zima. Po to żeby na nartach pojezdzic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zima to NARTY !!!! - narty na nogach , narty zamiast kol w modelu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja18 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Po to żeby na nartach pojezdzic... Jakie narty??? SNOWBOARD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Jaki snowboard? Motocykl z oponami kolcowanymi :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Snowboard to ...... :/ Na szczęście już albo dopiero w marcu bede smigał na deseczkach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Eee, Pawełku, nie wyrażaj się :? Są tacy, którzy b. to g... lubią i skad Ty to wiesz, że to jest g...? Przecież na Twoje umiłowanie czekolady, też ktoś Ci może odpowiedzieć, że przepadasz za g...em.... Ja generalnie zimy i zimna nie lubię, ale nikomu nie odmawiam "lubienia" tej pory roku i wszystkich sportów zimowych. Wyluzuj i więcej tolerancji, bo Ci paradę równości urządzimy :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 A ja tam wole deche od nart tyle że aby kupic mi snowboard trzeba mieć 1200zł {decha wiazania buty} bo wszystko używane na allegro jest w rozmiarze 38 but i decha do pasa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Odnosząc się do słow Marka - po części na pewno masz rację , jednak z mojego narciarskiego doświadczenia - a myślę że jest bogate- pamiętam same negatywne wspomnienia po snowboardzistach. Można oczywiście mówić, że nie powinno się uogólniać jednak dla mnie słowo snowboard = samo zło :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Motocykl z oponami kolcowanymi :wink: hehe Kuba a po co kolce:P, wiesz jak sie fajnie smiga bez :wink: w zeszłym roku jak padłem na plecy to przez 3 tygodnie mnie bolały:p ale przeyzycia niesamowite:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 zalez jakim motocyklem moim na kostkach niema mowy o złapaniu przyczepności na żadnym biegu oczywiście na śniegu na poprzednim też pierwsze 4 biegi kręcił tylko były oponki enduro, więc żeby złapać plecki to kolce jedyna możliwość a co do nart to oczywiście one rządzą na snowdesce wywaliłem się dziesiątki razy i odpuściłem, wolę boazerię btw gdzie jeździcie? ja uwielbiam Ustrzyki Dolne mało ludzi, tanie wyciągi i super przygotowane stoki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 To jak jesteśmy przy temacie gór to niech mi ktos powie jakim środkiem lokomocji dotrzeć do Karpacza z Wrocławia zakładając że stoje na dworcu głównym pkp ?? Tak na marginesie - bilet pkp - pociag pospieszny - olsztyn - wrocław - 25 zl w jedna strone ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.