Diakon Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zima - moja ulubiona pora roku :cheers: . Można się grubo ubrać . Generalnie - dla mnie im większy mróz tym lepiej... Nie ma robactwa... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablos Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 he he diakon jak przyjdzie taki momet w Twoim życiu że będziesz musiał sam zarobić na ogrzewanie to zmienisz zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Heh, w sumie "racyja", ale , wiesz co miałem na myśli - mróz, śnieg (dużo sniegu) i takie tam różne rzeczy 8) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 snieg jest bee:P we wrzystkim przeszkadza, źle sie chodzi, xle sie jeździ samochodem/chociaz do tego czasem cie przydaje, ale to bardzo sporadycznie;)/ o motocyklu juz nie wspominając... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 A ja właśnie lubię grząść (nie wiem czy dobrze to napisałem ) w śniegu po kolana, jednak rzadko tyle napada... Przynajmniej u mnie, w Wielkopolsce... O to chodzi żeby auta stały, a wszyscy na piechotkę, w świeżym mroźnym powietrzu... Nareszcie ma przyjść zima!!! :cheers: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Uwielbiam snieg i narty ehhhh taki biały i puszysty szczerze to juz mnie bierze bo sprzet przyszykowany a tu eho ale od środy ma się coś zmienić :-) Paweł mam namiary na goscia we Wrocławiu ma uzywany,dobry i uszanowany sprzet sn Kupiłem corce prawie nową dechę fs/fr Nidecker Focus +zapiecia nowe Nitro z aluminiową pietką+ buty Stuff za 600 zl handluje na allegro jak chcesz namiary to na priv Gosciu sie zna na sprzecie i wie co sprzedaje a ja na przyszly sezon zamieniam moje Atomici 9,12 na SL 9 ehhhh byle jeszcze zima była:-) pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacqubes Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 A ja tam na nartach/desce nie jeżdże i nigdy w życiu nie jedździłem, choć góry mam w zasadzie pod nosem Jak dla mnie to zwyczajnie za drogi sport... Ogólnie śniegu nie lubie, ale jeśli ma padać deszcz to niech lepiej okolica sie zabieli niz am być tylko mokro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Proszę , jaka się nam pogawędka nt. zimy zrobiła. Masz całkowita racje Pablos - zima sporo kosztuje, bardzo sporo Wyobrażcie sobie, że w ub. roku butla z gazem do grzania kosztowała mnie coś 39zł i wystarczało mi to na 5-7 dni b. oszczędnego grzania. W tym roku grzałem 3 razy po ok 15 min i to pozostałym gazem z ubiegłorocznej zimy!!! Może jednak ten mróz i śnieg nie nadejdą?... To nie tylko koszty zamienialne np. na paliwko do latania, albo na jakieś inne serwa, ale zimno, plucha, ślizgajace się autko, także więcej spalajace paliwa i w całości do du..szy. Ale samo jeżdzenia na nartkach, to duża przyjemność i tego absolutnie nie kwestionuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Ja nielubie zimy. Zimno ,ciemno , ślisko i nieprzyjemnie. Dla mnie zima nie ma żadnych zalet - tylko same wady. Paluchy marzną i ciężko latać. Niech dziadek mróz giry se połamie i niech tu nie przychodzi wcale. Wole wiosne i lato cały rok. Można by wtedy jeździć cały rok motorem :wink: i lataś dowoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Normalnie wywołaliscie ten śnieg { Voodoo ?? }- za 15 min dam fotke - ładuje baterie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 niestety, stało sie...w jedna noc napadało tyle sniegu, że nie jestem pewien czy bede w stanie dojśc do szkoły...och jak ja kocham snieg... :evil: edit: teraz zaczęło jeszcze wiać i snieg pada prawie, że równolegle do ziemi :x I jak tu do szkoły chodzic jak wiatr w oczy ciągle :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 U mnie spadło, ale malutko, zaraz ide na rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 u mnie też już leży i robi się zima bo mróz trzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 A u mnie kur!@#$ nic :/ Tylko mroz ze mi palce do aparatury przez rakawiczi przymarazaja:/ A tak chcialem se polatac ze sniagu :D Ale i tak dzisiaj bedzie oblot z jeziora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 U mnie trochę wieje, coś tam za oknem pada, mam nadzieję, że do końca dnia bedzie już dużo śniegu! :wink: W końcu mamy zimę mniej - więcej od miesiąca, zatem siłą rzeczy powinno napadac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 U mnie własnie pada i napadało pare milimetrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Hej U mnie jest prawie 10 cm śniegu :wink: Jak brat wróci to wyrwę mu aparat ,zrobię fotki ,i wstawię. :thumleft: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 U mnie jest tyle śniegu: EDIT: a po 30 minutach padania przybyło jakieś 10cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 U mnie się zamiecie robią, drugi raz bedę musiał odśnieżać (jak nie jeszcze trzeci później). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Właśnie wruciłem z roweru, u mnei ciagle pada.Ciężko jeździć, ale zarzuca nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.