Synerg Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Pozdrawiam maniaków RC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Nie zgodnie z regulaminem II. POWITALNIA.Miejsce to przeznaczone jest do pierwszego "przywitania" się z innymi bywalcami forum, gdzie użytkownik pokrótce przedstawia swoją osobę, opisuje skrótowo dotychczasowe dokonania, doświadczenia i oczekiwania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 No i brawo Andrzej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Synerg Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 No to może tak się przywitam. Jestem amatorem modelarstwa i dopiero zaczynam swoją przygodę z modelami zakupiłem ostatnio RR SHARK Multiplex i potrzebuję waszych fachowych rad które myślę uzyskam na waszym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi