polpakpol Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Ostatnio kupiłem okazyjnie łopatę śmigła ogonowego od śmigłowca,lecz problem jest taki że nie potrafię powiedzieć od jakiego modelu pochodzi. Pomożecie? Wygląda na Mi-2 ale barwy inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Może zastanów się najpierw jak mamy tobie pomóc? Wróżąc z fusów czy stawiając kabałę!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Miałem problem z wysłaniem zdjęć przez telefon, musiałem wyświetlić pełną wersję strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 A mnie zabrakło uśmiechu na końcu zdania - bo to miało być żartobliwe pytanie . Po tych kodach nie dało rady odszyfrować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Raczej to od zachodniego bo numer znajduję tutaj http://florida-ic.com/catalog9/cat/231.html Zaryzykował bym, że to od Westland Augusta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Westland Sea King Mk.41 Coś takiego odnalazłem idąc tropem Roberta. Ewentualnie Sikorsky H-34 Choctaw lub Westland Wessex ale już sam nie wiem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi