maniek89 Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Witam wszystkich,Mam 27 lat, modelarstwem interesuje się już od hmmm... 20 lat. Najpierw sklejałem plastikowe małe modele samolotów, potem kilka Małych Modelarzy. Mając tyle lat myślałem, że te konstrukcje polecą. Próby mnie rozczarowały i modele tylko cierpiały. Potem wpadł w moje ręce Modelarz, jednak chyba byłem za młody a i dostępność materiałów i finanse były przeszkodą. Teraz postanowiłem wrócić do marzeń z młodości. Najpierw poszedłem na łatwiznę i kupiłem tani quadrocopter w chinach, jednak bardziej wolałbym polatać czymś ze skrzydłami. Najlepiej też będzie jak sam taką konstrukcję popełnię.Obecnie jestem w trakcie budowy modelu TOTO - 0. Trochę zakupów już poczyniłem i tak powoli w wolnym czasie zaczynam składać wszystko do kupy. Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Witaj na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi