Skocz do zawartości

OTWARCIE SEZONU MODELRSKIEGO -CHTL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W imieniu   Chodzieskiego Towarzystwa Lotniczego chciał bym serdecznie zaprosić modelarzy i sympatyków lotnictwa na oficjalne rozpoczęcie sezonu modelarskiego , które odbędzie się na klubowym lotnisku w Chodzieży w dniu 15-05-2016.

Rozpoczęcie godzina  10.00.

Dojazd

https://www.google.p...ta=!4m2!4m1!3e2

https://www.google.p...ta=!4m2!4m1!3e2

Zapewniamy miejsce do grilowania i miłą atmosferę .

Gość horn3t
Opublikowano

Jak będzie Adam to muszę się też postarać być :)

Gość horn3t
Opublikowano

Nie Volksplane się uczy a ekipa śpi :) możliwa żona i  Diana :D

z nadzieją, że będzie holownik :)

Opublikowano

Nie Volksplane się uczy a ekipa śpi :) możliwa żona i  Diana :D

z nadzieją, że będzie holownik :)

Krzysiek będzie holownik

Opublikowano

Witam Adamie  :)  jak wyjdzie mi tak jak planuje to też będę z rodziną ale tylko jako widz :) jak by ktoś mógł podać mi nazwę ulicy i miejscowości by wbić nawigację i  dojechać jak najbliżej lotniska to bym był wdzięczny :)

Opublikowano

Witam Adamie  :)  jak wyjdzie mi tak jak planuje to też będę z rodziną ale tylko jako widz :) jak by ktoś mógł podać mi nazwę ulicy i miejscowości by wbić nawigację i  dojechać jak najbliżej lotniska to bym był wdzięczny :)

GPS

53°00'17.9"N 16°53'27.4"E
Gość horn3t
Opublikowano

Oby pogoda dopisała znaczy nie padało :D

Opublikowano

No to się zobaczymy :D GPS podany ja dodam od siebie że dojazd na lotnisko z drogi nr 11 jest bardzo prosty i nie trzeba wjeżdżać do miasta. Polna droga nie jest taka zła no i z daleka już widać lotnisko.

Gość horn3t
Opublikowano

To na tacę dla proboszcza trza dać za pogodę, placek upiec i wypucować modele :)

Opublikowano

Mam ogromną ochotę na przyjazd, ale niestety. Wstawię się za wami u plebana, macie zaklepane, bo będę się z nim widział - Pierwsza Komunia. Nie, nie moja :D, ale spotkanie murowane. Tylko nie wiem jaką będę miał "siłę przebicia"...

Opublikowano

prognozy pogodowe na niedziele pesymistyczne ,może zarząd CHTL  przełoży impreze za tydzień 22 maja ?????? 

?????????

Opublikowano

Cześć Adam ,ja takich imprez nie odpuszczam ,no i tak blisko .Szkoda ,że pogoda odbiera przyjemność latania i spotkania z kolegami ,będzie wiało około 50 km/h i to nie jest przyjemne latanie 

Opublikowano

O dobrej prognozie pogody można będzie mówić w piątek idzie niż na pewno weekend nie będzie rozpieszczał ale i tragedii nie ma :) ja w sobotę zdecyduje czy warto jechać choć już modele szykuje :)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.