BINIU 98 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 W imieniu Chodzieskiego Towarzystwa Lotniczego chciał bym serdecznie zaprosić modelarzy i sympatyków lotnictwa na oficjalne rozpoczęcie sezonu modelarskiego , które odbędzie się na klubowym lotnisku w Chodzieży w dniu 15-05-2016. Rozpoczęcie godzina 10.00. Dojazd https://www.google.p...ta=!4m2!4m1!3e2 https://www.google.p...ta=!4m2!4m1!3e2 Zapewniamy miejsce do grilowania i miłą atmosferę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Będę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Jak będzie Adam to muszę się też postarać być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 z ekipą i z Volksplan-em ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Nie Volksplane się uczy a ekipa śpi możliwa żona i Diana z nadzieją, że będzie holownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BINIU 98 Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Nie Volksplane się uczy a ekipa śpi możliwa żona i Diana z nadzieją, że będzie holownik Krzysiek będzie holownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy245 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Witam Adamie jak wyjdzie mi tak jak planuje to też będę z rodziną ale tylko jako widz jak by ktoś mógł podać mi nazwę ulicy i miejscowości by wbić nawigację i dojechać jak najbliżej lotniska to bym był wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BINIU 98 Opublikowano 7 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Witam Adamie jak wyjdzie mi tak jak planuje to też będę z rodziną ale tylko jako widz jak by ktoś mógł podać mi nazwę ulicy i miejscowości by wbić nawigację i dojechać jak najbliżej lotniska to bym był wdzięczny GPS 53°00'17.9"N 16°53'27.4"E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Oby pogoda dopisała znaczy nie padało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 No to się zobaczymy GPS podany ja dodam od siebie że dojazd na lotnisko z drogi nr 11 jest bardzo prosty i nie trzeba wjeżdżać do miasta. Polna droga nie jest taka zła no i z daleka już widać lotnisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 To na tacę dla proboszcza trza dać za pogodę, placek upiec i wypucować modele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Biniu musi się wstawić u plebana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjacek Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Mam ogromną ochotę na przyjazd, ale niestety. Wstawię się za wami u plebana, macie zaklepane, bo będę się z nim widział - Pierwsza Komunia. Nie, nie moja , ale spotkanie murowane. Tylko nie wiem jaką będę miał "siłę przebicia"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 prognozy pogodowe na niedziele pesymistyczne ,może zarząd CHTL przełoży impreze za tydzień 22 maja ?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjacek Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Tym bardziej, że podobnież w Jeżowie, w ten sam weekend, jest zlot starych szybowców http://www.jezowsudecki.pl/images/kalendarium2016.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Witaj Pawle ! Już myślałem że Biniu będzie gościł tylko nas trzech a może czterech: ja,dwóch Krzyśków i prawdopodobnie Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 prognozy pogodowe na niedziele pesymistyczne ,może zarząd CHTL przełoży impreze za tydzień 22 maja ?????? ????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Cześć Adam ,ja takich imprez nie odpuszczam ,no i tak blisko .Szkoda ,że pogoda odbiera przyjemność latania i spotkania z kolegami ,będzie wiało około 50 km/h i to nie jest przyjemne latanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 O dobrej prognozie pogody można będzie mówić w piątek idzie niż na pewno weekend nie będzie rozpieszczał ale i tragedii nie ma ja w sobotę zdecyduje czy warto jechać choć już modele szykuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 witam Krzysztof ,ciśnienie od jutra leci ostro w dół a to tylko zwiastuje wiatry -sprawa oczywista 5-6 m/s w porywach > 7 m/s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi