Atomizer Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 13 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Bardzo dziękuję za wszystkie propozycje i pomoc, właśnie kupiłem ORYGINALNĄ ŁADOWARKĘ SKYRC iMAX B6 Mini + zasilacz za 209zł z dostawą do domu. Pozdrawiam Dziękuje Do widzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zycior Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Jakie pytanie, takie odpowiedzi. Proszę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 1 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Dzień dobry Poszukuję PL instrukcji do iMAX B6 Mini. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Jeśli takowa istnieje, najlepszym źródłem będzie SkyRC lub ich przedstawiciel/dystrybutor - Amadex. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 1 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Jak można sprzedawać w Polsce wyroby bez Polskiej instrukcji obsługi??? W Anglii to nie do pomyślenia. Jeśli takowa istnieje, najlepszym źródłem będzie SkyRC lub ich przedstawiciel/dystrybutor - Amadex. Znalazłem w modelecentrum.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 "W Anglii to nie do pomyślenia." Skąd masz takie informacje ? Udaj się w odpowiednie dzielnice i nie dogadasz się po angielsku a wszystkie instrukcje będziesz czytał od tyłu w arabskich znaczkach. Coś o tym wiem .. Pani w przychodni lekarskiej mówi Ci "sori, sori !! no inglisz" .. W Polsce to nie do pomyślenia. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 1 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 "W Anglii to nie do pomyślenia." Skąd masz takie informacje ? Udaj się w odpowiednie dzielnice i nie dogadasz się po angielsku a wszystkie instrukcje będziesz czytał od tyłu w arabskich znaczkach. Coś o tym wiem .. Pani w przychodni lekarskiej mówi Ci "sori, sori !! no inglisz" .. W Polsce to nie do pomyślenia. sam robiłem instrukcje do wyrobów wysyłanych do Anglii, i wiem czego oni oczekują po otwarciu paczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 SUPER jest ta ładowarka. Ładuje... Idę teraz do YouTuba aby się nauczyć obsługi tej maszyny. Przeczytałem całą instrukcję PL i nic nie wiem. Podłączyłem pakiet 450mAh 7,4V (2s) i ładowałem go 0,4A przez 45min, a później S2 zamienił się w rakietę Muszę zgłębić wiedzę na temat monitorowania napięć podczas ładowania-rozładowywania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanet Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Witam Szukam ładowarki ale nie chcę zakładać nowego tematu. Potrzebuję ładować akumulatory do samochodu Lego Dirt Crusher . Akumulatory 7.2 V , 6 sekcji i o różnej pojemności 1400-4000 mAh. Znalazłem takie jak w linkach i nie wiem którą wybrać. Proszę o pomoc w wyborze. http://modele-centrum.pl/p/350/12852/ladowarka-redox-alpha-v2-zasilacz-automatyczne-imax-redox-gpx-ladowarki.html http://modele-centrum.pl/p/350/12826/ladowarka-gpx-greenbox-extreme-zasilacz-automatyczne-imax-redox-gpx-ladowarki.html http://modele-centrum.pl/p/350/12866/ladowarka-imax-b6-zasilacz-sieciowy-automatyczne-imax-redox-gpx-ladowarki.html http://modele-centrum.pl/p/350/12864/ladowarka-imax-b6-ac-b6ac-dual-power-automatyczne-imax-redox-gpx-ladowarki.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwaril Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Witam mam zamiar zbudować model esa i będzie on wyposażony w ten akumulator http://napolskimniebie.pl/index.php/sklep/wyposazenie/akumulator-lipol-1300mah-3s-detail ale mam następujące pytanie jaką mam do niego kupić ładowarkę (jeśli można to proszę o jakąś budżetową ). z góry dziękuje. Kwaril Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Ładowarka z Balancerem za 30zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekK Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 W Anglii to nie do pomyślenia. Ostatnio jak kupiłem regulator w Anglii to dostałem instrukcję w wersji niemieckiej, francuskiej i amerykańskiej. Angielskiej nie było........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Ostatnio jak kupiłem regulator w Anglii to dostałem instrukcję w wersji niemieckiej, francuskiej i amerykańskiej. Angielskiej nie było........ SZOK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwaril Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Ładowarka z Balancerem przepraszam że pytam ale jestem początkujący, czy może być na przykład taka ? http://abc-rc.pl/ladowarka-IMAX-B3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cacekspoko Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Moze byc. Sam mam i stosuje. Jedyny minus to dlugi czas ladowania. Z drugiej strony to zaleta, pakiet bedzie wdzieczny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 13 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Witam! Wracam do tematu zakupionej ładowarki SKYRC iMAX B6 Mini + zasilacz. Czy to normalne zjawisko podczas ładowania, że zasilacz się mocno grzeje? !!! Czy ktoś to zaobserwował??? U mnie wczoraj mało brakowało a mogło by zaistnieć ryzyko zagrożenia pożarem!!! Tylko przez pośpiech skróciłem ładowanie ponieważ robiło się ciemno a chciałem zdążyć polatać, wiec zatrzymałem proces ładowania po ok 89min. kończąc ładowanie na 99%. Ładowałem pakiet 4000mAh 3s prądem 2,0A. Zwijając sprzęt złapałem za zasilacz i się sparzyłem jak zalaną wrzącą wodą szklankę. Obudowa była miękka i plastyczna a na spodzie odkleiła się od temperatury etykieta zasilacza!!! W każdej chwili mogło dojść do pożaru!!! Co by było gdybym czekał do końca jak naładuje się pakiet w 100%??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 13 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Dzień dobry Poszukuję PL instrukcji do iMAX B6 Mini. .sam robiłem instrukcje do wyrobów wysyłanych do Anglii, i wiem czego oni oczekują po otwarciu paczkiNie ogarniam. Tworzysz instrukcje w języku angielskim a masz problem ze zrozumieniem angielskiej instrukcji? Zasilacz - trochę mało informacji o tym zasilaczu podałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 13 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 . Nie ogarniam. Tworzysz instrukcje w języku angielskim a masz problem ze zrozumieniem angielskiej instrukcji? Zasilacz - trochę mało informacji o tym zasilaczu podałeś To przesyłam zdjęcia zasilacza i ładowarki. A tak na marginesie... miałem kiedyś lutownicę z wielkiego sklepu i po 10 min. lutowania z przerwami oczywiście stopiła się obudowa hmmm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 13 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Nie umiem czytać do góry nogami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi