janegab Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Mechelinki..nasz najlepszy- /junior / Kania Antoś..in action wzór dla wszystkich startuje europejska czołowka http://www.f3f-klif.pl/wp-content/uploads/2016/05/Round0_part1.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Antek ----- trzeci!!! ???????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sage Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Gratulacje ! Tak trzymac ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 16 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1166201703413266&set=gm.1172466939443593&type=3&theater brawo ANTOŚ ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 To nie żaden Antoś, tylko Antek. Po prostu. Nikt do niego tak śmiesznie sie nie zwraca A tak przy okazji...sześciu z pierwszej dziesiątki, regularne lata w naszym beznadziejnym Rusku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 No dobra ...Gratulacje .Jak widać zdarzają się od czasu do czasu perełki ,myślę o Antku. Ale chciałbym zobaczyć listę zawodników wraz z podanym modelem jakim startował,to chyba żadna tajemnica ... super by było też jakiego radia używał,tak z ciekawości jakie są trendy . Przecież sukces to 1/3 model, 1/3 umiejętności, 1/3 warunki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 40 warunki 40 pilot 20 model. Gdy wieje równo to 60 pilot 25 model 15 warunki Jedi Pike Respect Pitbull Freestyler Jedi Freestyler Freestyler Vertigo Celox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Oj ,tak szczegółowo nie wnikajmy ,chodzi tylko o sam fakt że kupując naj,naj lepszy model nic nie wskórasz jak nie potrafisz ,tak samo jak ustanie warun to jesteś bez szans . Dzięki za info o modelach .Dodaj jeszcze jakie przeważały aparatury i będzie w miarę wszystko jasne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 A tego to nie wiem. To najmniej istotny element. Nikt na niego nie zwraca uwagi. Tomas ma Jeti a Antek Hiteca (ale musi zmienić bo to jakiś kloc). Reszty nie wiem. Widziałem Futaby, Graupnery, Taranisy i rożne starocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Zaspokoiłeś moją ciekawość .Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Oglądałem zdjęcia. Ten co wygrał czyli Martin ma Graupnera. Wojtek Futabe, ktoś tam miał JR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Antek latał teraz na przykład tak: a tu wspomnienie z przeszłości : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Dzięki za info o modelach .Dodaj jeszcze jakie przeważały aparatury i będzie w miarę wszystko jasne . Za granicą Graupner, Jeti, sporadycznie Futaba i reszta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi