Gość Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 To jeszcze moja popier...ka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Popatrz nawet nie zauważyłem że latałeś z kamerka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcini59 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 SQ2RCJ fajna wysokość i wisłkę ładnie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Ale fajnie Pięknie wygląda ta nasza Wisła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Popatrz nawet nie zauważyłem że latałeś z kamerka To jest "ściśle tajna" kamerka SQ2RCJ fajna wysokość i wisłkę ładnie widać Chciało by się wyżej, no ale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 W niedzielę udało się zorganizować pierwszy wczasowo wakacyjny wypad na łono natury. Było na co popatrzeć, choć wypad był w charakterze bardziej biwakowym i pogaduchy przy flaszce, a nawet dwóch flaszkach mleka Przy takiej kontroli lotów, to za "flaszkę" nawet chwilę pozwolili polatać. Może kiedyś pozwolą przywieść swój model Obawiałem się tylko o nadmiar "za czystego" powietrza, ale po powrocie dzieci lepiej spały 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Wpadaj Krzysztof częściej Masz praktykę teraz w pchaniu wózka to popchasz kosiarkę Nareszcie udało się zrobić filmik z lotów Piotrka JANTAREM Miłego oglądania bo jest to sama przyjemność 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Dostojnie lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Pięknie lata to się zgadza Michał Kilka chwil z lotu HERONEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekH Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Wczoraj latałeś? To musieliśmy się minąć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Tomek wczoraj nie Lataliśmy w niedzielę W tym tygodniu coś pogoda szwankuje w środę ma padać zobaczymy jak będzie. Po niedzieli wyjeżdżam i planuje jeszcze w piątek pokosić, bo kosiarka jest teraz u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Dzisiaj ładnie dmuchało ale nam to nie przeszkadzało I tak sobie polataliśmy z Januszem do 21szej Głód miał wielkie oczy ale tylko przy pierwszym locie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekH Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Czy mi się wydaje, czy ten Głód osiwiał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Tomaszu Głód jest narodowy biało czerwony ( takie ma włosy ) a siedzi z szalikiem tak jak by leciał na mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Dzisiaj lotnisko pokoszone Może uda się polatać wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Dzisiaj lotnisko pokoszone Ale się bidula nakosił. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcini59 Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Wieczorne loty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Pies.JPG Ale się bidula nakosił. Widzisz Stefan Czika nie potrafi robić zdjęć Jak się pokosiło to można było polatać samolotem Dzięki Marcin za fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damenix Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Czy we wtorek ktoś planuje po południu przewietrzyć skrzydła? Ja mam chęć po pracy (w godzinach 16-18) zapoznać się z nową miejscówką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi