Leszekm35 Opublikowano 19 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 film jest nie dostępny Nie odtwarza ci się ? u mnie idzie normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Ustawiłeś jako prywatny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Ustawiłeś jako prywatny. ups Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Wilga 3 metrowa przygotowana do oblotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Leszek a ja mam robić jakieś dziwne pozy aby zerknąć na fotki ? Obróć je . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Jutro oblot maszyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 24 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 No to w końcu dzisiaj oblatujemy Leszku Wilgę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Wilga oblatana lata wyśmienicie Ogólnie loty super trochę za mocno wiało ale ogólnie baja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Sobotnie loty. https://youtu.be/h7NoNv8piV8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Sobota była bardzo udana i owocna w loty mimo silnego wiatru. Szybkie pompowanie koła do Wilgi Leszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Super zdjęcia Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Nagrywałem jeszcze filmy ale coś mi nie chcą się odtworzyć. Troszkę szkoda że nie zrobiliśmy wspólnego zdjęcia z ,,kolegami,, w mundurach ???? bo chyba się im spodobały nasze modele ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Hhahhaaahaha no chyba i się spodobały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Kamil Ty latasz na glajcie czy masz model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 11 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Tak się robi modele nie wiem czy śmiać się czy płakać..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Modelami i na glajcie swobodnie:) mała kolekcja:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 11 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Widzę Kamil , że cała rodzina od najmniejszego do największego fajne maszyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Leszku ale ten RC PILOT ma modelarnie ????... Kamil a dlaczego Ty nas jeszcze nie odwiedziłeś na lotnisku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 To tylko modele, modelarni wole nie pokazywać Może wpadne na chwile do was w ten weekend, zobacze jak sie czasowo poukłada:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 jak modelarni?? masz tego glajta z napędem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi