sbogdan1 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Lesław dzięki bardzo , oglądałem filmik i pasuje do mapki na Google Maps. którą sobie odtworzyłem. Dojazd prosty więc nie ma problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Lesław dzięki bardzo , oglądałem filmik i pasuje do mapki na Google Maps. którą sobie odtworzyłem. Dojazd prosty więc nie ma problemu. To super pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Cześć chłopaki ! Jestem Miejsce do latania jest super A jak Boguś fotki zrobi to będą miodzio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 No wpadnij w końcu Bogdan do nas bo miejsce mamy fajne na latanie i filmowanie , z większej wysokości widać zbiornik w Świnnej Porębie i Babią Góre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 W takim razie zawitam do Was,myślę że w tą sobotę albo niedzielę.Pogoda powinna się utrzymać.A że tak zapytam,do której ,,biesiadujecie,, na lotnisku ? tak z doświadczenia najlepsze warunki do lotów to późne popołudnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Boguś jak zaczyna nam model ginąć w mroku to znak ze juz trzeba się brać do domu ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Boguś jak zaczyna nam model ginąć w mroku to znak ze juz trzeba się brać do domu No to super...Łukasz ja się teraz zmroku już nie obawiam włączam światła w Soliusie i śmigam. Fajnie że macie to lotnisko, obowiązkowo sesja foto musi być, tak samo kamerka na Solka i w górę.Nie mogę doczekać się przyjazdu do Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 To super polatamy w nocy ???? ja tez mam nocnego ,,ścigacza,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Łukasz czy dobrze mi się wydaje że masz Jantara ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Tak mam Jantara 3,8m ,,zgwałcony,, przez silnik bo jest w elektryku ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Tak mam Jantara 3,8m ,,zgwałcony,, przez silnik bo jest w elektryku No to spory jest 3,8m fiu fiu Znalazłem coś takiego ale 3m http://rcgliders.pl/pl/p/SZD-41-JANTAR-STANDART/123 Był jeszcze taki ale niestety niedostępny http://www.rcskorpion.pl/towar/jantar-24m-arf-makieta-szybowca-w-skali-16-robbe/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Piper Janka puszcza dymy Ścigam Wilgę Leszka moim Trexem Piper tym razem bez dymów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Boguś czyżbyś polował na Jantara? Krzysiek dobrze że wreszcie jesteś na forum ???? filmy fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Boguś czyżbyś polował na Jantara? Krzysiek dobrze że wreszcie jesteś na forum filmy fajne Kiedyś myślałem o Jantarze ale zawsze był inny priorytet. ew. Jantaro_podobne, wszak bardziej mi po drodze z szybowcami niż innymi modelami. Ale bez ciśnienia rzecz jasna. Trochę mam innych spraw i najpierw muszę wyjść na prostą. Nie mniej jednak zerkam tu i ówdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 No Jantar piękny szybowiec Cześć chłopaki ! Jestem Miejsce do latania jest super A jak Boguś fotki zrobi to będą miodzio. No wreszcie super cię tu widzieć Krzysiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czajan Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Jeśli chodzi o Jantara, to pracujemy już nad tym. Myślę że na koniec następnego sezonu się pokaże na niebie. Będzie to wersja Jantar Standard 3 Model będzie przygotowywany przez ekipę z Tarnowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Kurcze muszę sie tam do was wybrać piękna okolica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Jeśli chodzi o Jantara, to pracujemy już nad tym. Myślę że na koniec następnego sezonu się pokaże na niebie. Będzie to wersja Jantar Standard 3 Model będzie przygotowywany przez ekipę z Tarnowa. Grzegorz uchyl rąbka ,,tajemnicy,, z budowy jakieś parametry itp... Łukasz pytanko do Ciebie na ile możesz pogonić swojego Jantara chodzi mi o granice przyzwoitości, wszak to nie akrobat ale z tego co słyszałem to lubi prędkość. Aha... skrzydła konstrukcyjne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Powiem że jakoś tak specjalnie go nie katuje wolę takie rekreacyjne latanie ????. Skrzydła to rdzeń styro kryty fornirem ale jakim to nie wiem. Skrzydla są lekko zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Powiem że jakoś tak specjalnie go nie katuje wolę takie rekreacyjne latanie . Skrzydła to rdzeń styro kryty fornirem ale jakim to nie wiem. Skrzydla są lekko zrobione No ja też lubię powozić się po niebie ale czasem jakaś klapka mi się otwiera i wtedy heja... Co do przyjazdu do Was to na 99.99 % w sobotę popołudniu. zapewne Antoś z Oświęcimia też Was odwiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi