Krzysiek "Viper" Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 O kolejna Wilga ...Piękna Lotniska przygotowane na cacy To jest dobre .. ,,tylko nie wiem który jest mój,, Trzeba było zbindować pod jedną aparaturę nie było by stresu Poleciały by w tandemie i lot synchroniczny hihihihihi a potem heroiczny. Mogłoby być co najmniej interesująco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 No i Koledzy wpadłem jak śliwka w kompot . Syn namówił mnie na jego loty moim benzynowym piprem:) Nogi jak z waty serce w gardle . Niestety ostatni z 7 lotów zakończył się nie powodzeniem Piper do naprawy ale emocje niesamowite warto było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 WOW super ,śmigał dyliżansem po niebie jak mało kto.Leszek takie smyki nie maja zahamowań idą na całość.Nie to co my, trzepiemy galotami coby nie uszkodzić modelu.Może to nie zbyt dobry przykład, ale często widzę jak na nartach wywijają takie małolaty, ogień z tyłka i heja na dół wręcz na krechę momentami.Tak więc gratulację dla syna.A model się naprawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Dzięki Bogdan jedno dobre słowo od Ciebie po tym wypadku .Ogólnie cieszyły mnie jak diabli jego loty No szkoda przy ostatnim lądowaniu nie zadarł przodu uderzył i silnik wyrwało z wręgą .Za bardzo się cieszył , że 6 lotów mu super wyszło, jeszcze wiało dziś cały czas z boku i siadał z bocznym wiatrem. Ale naprawię model w końcu najważniejsze , że chce latać Ale Bogdan masz rację parę ładnych lat temu jak latałem to się pętle robiło zaczynając pod bramką na boisku heheh a teraz ja sam po sobie widzę każdy start i lądowanie to stres nie to co kiedyś......Człowiek młodszy to się do tego inaczej podchodziło ..... To jeszcze parę zdjęć z dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Ja się podpisuję obiema rękami pod tym co mówicie Leszek i Boguś Młody ma zadatki na dobrego rc pilota. A kraksy zdarzają się najlepszym. P.S. Lata u Was jutro ktoś ? Leszek nie - już wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Cieszy go to i to jest najważniejsze, lepiej co by ,,sterczał,, na lotnisku niż przed kompem.Tak jak pisałem model się naprawi i będzie latał a radość dziecka i duma ojca bezcenne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 No ja niestety nie dam rady Obstawiam modelami krwiodastwo żeby zachęcić jak najwięcej ludzi ,,,,,, Ja będę w niedzielę Cieszy go to i to jest najważniejsze, lepiej co by ,,sterczał,, na lotnisku niż przed kompem.Tak jak pisałem model się naprawi i będzie latał a radość dziecka i duma ojca bezcenne. Też tam myślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 No fajnie wczoraj polataliśmy , a taka kraksa Leszku to każdemu z nas może się zdarzyć w modelarstwie to normalka , a dzisiaj też fajna pogoda na latanie może mi się uda wyskoczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Jest wyzwanie https://youtu.be/TBAcad21DUA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Mam rozumieć że mamy sprostać temu wyzwaniu ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 hehehe chyba ciężko będzie, ale ostatni widziałem u Was dwa Piperki żółciutkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Mogłoby być ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Jest wyzwanie https://youtu.be/TBAcad21DUA Wyzwanie jest znakomite tylko trzeba odpowiednich szaleńców Pozwolę sobie też dodać że ekipa RC Team Kęty w zeszłym roku latała w tej miejscówce ,dokładnie na tym "lotnisku" w Tannenalm (film znany ale przypomnieć nie zaszkodzi ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Super film . widoki zajebiste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek1 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Witam. Można wpaść jakos na tygodniu i zrobić oblot? Czy Panowie tylko na weekendzie? Jestem ze Skawiny a tu u nas ciężko z lotniskiem. Mam brzydkiego piperka. Rozmawialem wstępnie z Panem Leszkiem. Tylko dziś niestety pogoda super. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 U nas lotnisko jest otwarte dla wszystkich, daj znać kiedy chciałbyś wpaść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek1 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Bardzo dziękuję. Jakieś składki? Pomoc w koszeniu itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Tak Grzegorz ale o kosztach porozmawiamy tak jak ci mówiłem jak się spotkamy na lotnisku Nie piszemy o tym na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek1 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Oki. To ja gospodaruje jakiś czas i dam znać. Bo chyba w weekend nie mogę. Chociaż chęć zobaczenia Waszych modeli motywuje mnie to zalatwienia wolnego w przyszłą niedzielę jak będziecie. Na " smietniku" w Krakowie można zobaczyc tylko motoszybowce 1m rozpiętości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 No u nas można zobaczyć troszkę większe modele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi