lukas 39 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Ładniutka !,można wiedzieć gdzie zakupiona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Witam No model kupiłem od kolegi z polecenia . Nie był nigdzie wystawiany można powiedzieć , że tak od słowa do słowa Ale z tego co wiem w Polsce ich nie ma.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas 39 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Gratuluję i zarazem zazdroszczę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Dzięki no fajny model???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 No ładna Leszku , teraz sobie pośmigasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Leszek sesja obowiązkowa Model zacny, więc trzeba uwiecznić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Model bajka Ciekaw jestem jak lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Bogdan model do Twojej dyspozycji na lotnisku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Bogdan model do Twojej dyspozycji na lotnisku :) No to muszę koniecznie się wybrać, co prawda wszystkie weekendy Września napięte jak balon ale może uda się coś wygospodarować w któryś piątek o ile pogoda dopisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek1 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Panowie, a wybieracie się może jutro na jakieś loty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Nowa maszyna ustawiona przygotowana do lotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Miodzio No gites majonez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Planujemy jutro polatać , tylko jak nie będzie padało oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Planujemy jutro polatać , tylko jak nie będzie padało oczywiście No to nie mam dobrych wiadomości pogodowych. Meteo informuje o bardzo dużym zachmurzeniu i opadach deszczu. Temp 15 stopni. Wiatr 8-15 km/h. A u mnie w Bielsku piknik lotniczy. Iskry, F-16 a tu klops pogodowy. Mam nadzieje że prognozy kolejny raz się nie sprawdzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 No to nie mam dobrych wiadomości pogodowych. Meteo informuje o bardzo dużym zachmurzeniu i opadach deszczu. Temp 15 stopni. Wiatr 8-15 km/h. A u mnie w Bielsku piknik lotniczy. Iskry, F-16 a tu klops pogodowy. Mam nadzieje że prognozy kolejny raz się nie sprawdzą. Potwierdzam pogoda lipna. Niestety piknik chyba nie wypali, szkoda bo od lat nic ciekawego nie było wiało nudą a sam Uwe Z. nie zapełni dziury która co roku była. Jak znam życie niski pułap chmur wyeliminuje skutecznie ,,palniki,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 W zeszłym roku były Orliki i Mig 29. Ale fakt to nie te czasy gdy oprócz Iskier na bielskim niebie szalała grupa " Żelazny " i Jurgis Kayris z Rumuńską grupą " Air Bandits " Działo się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 W zeszłym roku były Orliki i Mig 29. Ale fakt to nie te czasy gdy oprócz Iskier na bielskim niebie szalała grupa " Żelazny " i Jurgis Kayris z Rumuńską grupą " Air Bandits " Działo się. To prawda działo się i było interesująco, pozostały wspomnienia... poniżej kilka fotek https://photos.google.com/album/AF1QipNhSIoeg2w5aw-fIArFrCfIf_8hcY5sp2nDqfCC https://photos.google.com/album/AF1QipOH4Ww_35399TSrtVObbbFWtMDd8vE6sOdVnW83 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Bogdan, linki do fotek nie działają . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 1 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 No faktycznie nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi