Łukasz.S Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Leszek a to nie była czasem robota na zimę? ???? Zapowiada się ciekawie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 11 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Oczywiście że na zimę Na razie tak se tak dłubie na spokojnie.......hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Super będzie maszyna , mnie to się wydaję że ty ją szybko zrobisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek1 Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Widzę, że to chyba uzależnienie wilgowe;) Jestescie może jutro na lotnisku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 14 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Może nawet nie uzależnienie ale tak jak ten samolot się prezentuje na lotnisku , w powietrzu w locie to mało który albo żaden heheh. Dlatego je robię dla własnej przyjemności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Cześć , sobota i niedziela piękna pogoda , wybiera się kto na lotnisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Cześć ! Ja się wybieram ale raczej w niedzielę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek1 Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Panowie to kiedy? Mi pasuje ten i ten dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 29 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Grzesiu loty w niedzielę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek1 Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Bardzo dobrze! Jutro dzień lepienia RWD;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Grzesiek jakiego tego RWD kleisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 29 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Działaj działaj :) A ja już widziałem hahaha Grzesiek pochwal się kolegom jaką fajną maszynę składasz....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek1 Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Model to RWD 5 o rozpiętości 2m. Stateczniki nie wykończone... Dużo roboty. Ale do wiosny kupa czasu. Ten będzie prosty:D nie tak jak piper:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Ok to w niedzielę latamy , Grzegorz to RWD to będzie fajne do latania jaki silnik planujesz wstawić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek1 Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 asp 61 10ccm Myślę ,że spokojnie da radę . Waga chciałbym do 4kg. Z silnikiem tak jak teraz Waży 1.6kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 30 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Powinien wystarczyć silnik 10 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 30 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Serce do wilgi 3,2 już jest ZDZ 112 champion 12hp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 No toś Leszku zabłysnął , ładny sprzęt , gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 30 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Dzięki Janku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek1 Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 O której będziecie na lotnisku? Piękny silnik! Podziwiam Was... Ja lecąc swoim skrzydełkiem się stresuję, a co dopiero 12hp! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi