Leszekm35 Opublikowano 30 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Grzesiu ja będę koło 11 a chłopaki podobno od samego rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek1 Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 To spoko:) JA też myślę ok 10-11. Czekam jak coś jutro oblot SOLO:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 30 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 No to już zaczynam trzymać kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek1 Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Przymierzyłem skrzydło do RWD... Jutro fotki. Apetyt rośnie w miarę jedzenia. Ledwo umiem latać a tu już 2m powstaje:D Do jutra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 30 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Najważniejsze mieć ambicje i się rozwijać trzeba iść do przodu.....do jutra.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Dzisiaj było super na naszym lotnisku https://youtu.be/uM8Jht-X2X0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Było super !!! Fotki i film wstawię jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 1 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Loty bajkowe dziękuję wszystkim za wspólne loty i mile spędzony czas. Krzysiu czekamy........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 2 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Trochę fotek Niektóre koślawe i robione z " kowboja " Ale coś widać. Jeszcze filmik zapodam B-25 Mitchell Elektro. Hangar 9. Pilot Robert. Robert zrzucił skoczków z B-25 Mitchell Leszek szuka gdzie jest pilot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 2 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Fajnie było w niedziele i strasznie dużo ,,lataczy,, przyjechało Skoczki ciekawe zwłaszcza dla gapowiczów ale trzeba się było za nimi uchodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 2 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 a jak sami wyskoczyli to sami nie mogli przyjść? tylko musieliście za nimi gonić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 2 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 WOW... niezła ekip się zebrała, fajnie..Korciło mnie aby do Was podjechać w niedzielę.Ale po sobotnim całodniowym lataniu w Istebnej musiałem trochę pomieszkać w domu Myślę że jeszcze trafi się jakiś pogodny jesienny weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 2 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Zawsze jak jest fajnie to cały dzień bardzo szybko przeleci na pewno Bogdan będzie jeszcze okazja do na sprzyjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 2 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Jest i filmik B-25. Manewruje na kurs do zrzutu. Zrzut i lądowanie Piękny model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 2 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Tak wyglądały przygotowania do skoku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 2 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 B-25 robi wrażenie. Szkoda że P-47 nie ma na fotkach. Latał pięknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 3 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 No Bogdan sama prawda na tą chwilę ekipę mamy super zgraną także jest fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 No Bogdan sama prawda na tą chwilę ekipę mamy super zgraną także jest fajnie Tak Leszku istotne to jest aby dobrze się bawić i czerpać z naszej pasji radość i zadowolenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Szkoda tylko, że sezon nam się kończy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Krzyśku sezon się faktycznie kończy to musimy jakieś zakończenie zorganizować 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi