Krzysiek "Viper" Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Panowie, latamy coś w sobotę? Podobno ma być ładnie. No różnie pokazują... Wiatr pod 20 m/s w porywach. Zaczekajmy do jutra z prognozami. Ale jakby co to wolicie sobotę czy niedzielę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Jakby doszły kalendarze to chętnie podjadę z nimi do Was. Raczej oscylowałbym w sobotę bowiem w niedzielę mam wyjazd.Pogoda jednak będzie rozdawała karty.Jakby co zostawcie informację co zaplanowaliście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek1 Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Mi cos pokazuje że w niedziele opady. Także jutro decyzja:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigi57 Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Własnie mam w planach... Mam w Belgi znajomego Polaka,ktory sie takimi sprawami zajmuje,lata i jest Dystrybutorem Tutaj jest lot mojego znajomego https://www.facebook.com/szymon.pilotppgg/videos/491529614543120/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Krzysiu na niedziele pokazują deszcz ze śniegiem w sobotę może wiać zimny wiatr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Janek faktycznie pogoda zapowiada się kiepska. Wiemy wszyscy jak potrafi wiać na otwartej przestrzeni lotniska. Myślę że dla zdrowia - każdy z nas jest trochę podziębiony ( ja w sumie " umieram " ) lepiej przez ten weekend pogrzebać z modelami ewentualnie polatać na symulatorze albo jakimś piździkiem po domu jak ktoś ma takowy sprzęcior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 23 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Ja odpadam dla mnie za zimno grzebie z modelem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Mi też się nie uda wyrwać jadę pomagać przy remoncie mieszkania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 No to mamy ustalone że nie latamy w ten weekend. Na początku mojej modelarskiej drogi latałem w każdą pogodę poza deszczem ( choć zdarzyło się że mnie nagle zaskoczył ). Śnieg, mróz wiatr to nie był problem. To była istna korba. Latać, latać i jeszcze raz latać !!! Ale teraz po kilku latach zaczynam bardziej sobie cenić latanie w warunkach sprzyjających Może jeszcze w tym roku się nam uda. A jeżeli nie to zakończenie sezonu już było i z utęsknieniem trzeba będzie czekać aż nadejdą dłuższe ciepłe wiosenne dni... Dobrze, że choć tu można się spotkać wirtualnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 24 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 No tak było Krzysiu Jak chodziłem do modelarni to zima - 10 i szło się z modelami na uwięzi na łąkę silniki 2,5 cm żarowe , brak rozruszników i kręcenie hahah . I wiadomo jak się udało już silnik odpalić i zrobić lot to było dobrze , ale tamte czasy zawsze miło wspominam . Teraz no cóż czekam na wiosnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek1 Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Ja właśnie jestem chyba na tym etapie latania i latania;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Panowie już sąhttp://pfmrc.eu/index.php/topic/71054-kalendarz-2018/?p=688875 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Ja już mam kalendarz Jestem zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Ładny , my też nie długo będziemy mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Janek mam prośbę napiszcie mi na priv jak mam dostarczyć.wystarczy w tej rozmowie która jest już rozpoczęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz D. Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Kurczę, czy to jest jakaś podgrupa zainteresowanych tym wydawnictwem? A co z listą??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Kurczę, czy to jest jakaś podgrupa zainteresowanych tym wydawnictwem? A co z listą??? Błąd - jesteśmy na liście Boguś przejeżdżał koło mnie i podrzucił mi kalendarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz D. Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 ufff... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 ufff... Tomasz mieszkamy z Krzysiem niedaleko siebie a że byłem przejazdem to było by grzechem nie zabrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi