Tomasz D. Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Jasne, tylko się droczę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Jasne, tylko się droczę... Spoko damy radę Wyczaiłem czynny urząd pocztowy w dniu jutrzejszym, trochę daleko ale podjadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz D. Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Ależ daj sobie czas do poniedziałku! Powiedz, jak mam Ci zapłacić? Pobranie czy przelew? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 25 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Jeszcze tylko koła , amortyzator i podwozie będzie gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Kurcze taki ładny dzień się zapowiada a u mnie tak wieje ze czapkę z głowy zrywa ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Kurcze taki ładny dzień się zapowiada a u mnie tak wieje ze czapkę z głowy zrywa No widzisz Łukasz a u mnie zero wiatru, miałem ochotę jechać polatać ale walczę z kalendarzami w sensie pakowanie do wysyłki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek1 Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Szkoda, że w skawinie nie ma gdzie polatac. Tu nawet małego podmuchu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Teraz też nie macie wiatru ? Bo w Bielsku wieje równo od południa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek1 Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Już wieje. Zbudowałem takiego slowflyera( nudzi mi sie) ale jak go zawialo to nie ma co zbierać;D lotnisko na podwórku to zly pomysł;D hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Fajny byłby jakiś maluch do latania po hali czy nawet w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Krzysiek ja mam takie ustrojstwo daje rady po pokojach. Staruszek już, podobno w tej wielkości są już lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Niezły bzyk Boguś Ja mam helikopter coaxial malutki ale silniki już padły A frajda była jak za oknem była lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Niezły bzyk Boguś Ja mam helikopter coaxial malutki ale silniki już padły A frajda była jak za oknem była lipa W zasadzie to już drugi bo w pierwszym silniki nie stygły no może w przerwach na ładowanie ale 6 pakiecików i ogień. Na początku firanki trochę poddałem tuningowi ale na szczęście ,,właścicielka,, nie widziała Haa... zabawa przednia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Jak się napatrzę to sobie takiego ,,bzyka,, sprawie Już wieje. Zbudowałem takiego slowflyera( nudzi mi sie) ale jak go zawialo to nie ma co zbierać;D lotnisko na podwórku to zly pomysł;D hehe Grzesiek polecam Ci Slowlego z mojego tematu idealny do polatania kolo domu i na hali ale przy wietrze masakra... i http://pfmrc.eu/index.php/topic/59820-slowly-v2/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek1 Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Hehe. Cos podobnego dziś wystrugalem. Tylko tak na na już w godzine;) 1m rozp. Tylko silnik 200w i pakiet 1800;D szedł jak rakieta. Ale waga 450gr i dzisiejszy wiaterek zakończył się skrzydłem na pół linia napięcia cała;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 25 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Mam symę x5c dronik mały i latam czasami po pokoju hehhehe A ja sobie dzisiaj podłubałem wnętrze nabiera barw....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Ładnie wymościłeś ten środek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 25 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Dzięki Bogdan Specjalna farba robi taką strukturę dywanową ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Ja już myślałem że to jakiś materiał przykleiłeś w środku bo na zdjęciu tak wygląda ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi