Irek M Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Czy jest ktoś z Warszawy kto w najbliższych dniach wybiera się do Trójmiasta lub okolic? Informacja bardzo pilna ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras 11 Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Irek ja będę jechał w przyszły czwartek lub piątek do Świdnika i przejadę prze tą "prowincjonalną miejscowość" jak coś chcesz to pisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 1 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Dzięki ale zrezygnowałem z tej transakcji. Sprzedający miał jakieś dziwne podejście. Ale dzięki za chęci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras 11 Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 dobrze napisałem że to prowincja więc czego tu dobrego oczekiwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi